ForsideHadsundThiele Hadsund har i denne tid ekstra fokus på Natteblindhed: Har du...

Thiele Hadsund har i denne tid ekstra fokus på Natteblindhed: Har du svært ved at se i mørke eller i svagt lys

- Annonce -

Thiele Hadsund har i denne tid ekstra fokus på Natteblindhed: Har du svært ved at se i mørke eller i svagt lys

Natteblindhed er en synsforstyrrelse, der påvirker evnen til at se i svagt lys eller om natten. Dette kan føre til besvær med at køre, orientere sig i mørke omgivelser eller deltage i aktiviteter under dårlige lysforhold. Du bliver ofte mere opmærksom på natteblindhed i vintermånederne, hvor de mørke timer er flest.

Majken Fly og resten af teamet hos Thiele Hadsund er dedikeret til at hjælpe kunder med natteblindhed. Deres ekspertise og engagement sikrer, at kunder får skræddersyede løsninger for bedre syn i svagt lys. 

– Natteblindhed gør det udfordrende at se i svagt lys eller om natten. På disse tidspunkter kan man opleve nedsat synsskarphed, vanskeligheder med at skelne detaljer og en generel manglende evne til at tilpasse sig mørke omgivelser, forklarer optiker i Hadsund, Majken Fly og fortsætter:

– Det kan påvirke kørsel, orientering og daglige aktiviteter, især under dårlige lysforhold. Vi har denne vinter oplevet større fokus på natteblindhed og kunder, der kommer til os i butikken med oplevelsen af, at de oplever at deres syn er blevet forandret og det kan vi hjælpe med at korrigere. 

Hos Thiele Hadsund har de igennem de seneste år haft fokus på og oplyst om natteblindhed og det er denne vedholdenhed, der ifølge butikkens indehaver Majken Fly nu bærer frugt og at mange kunder søger mod dem, i forhold til at høre mere om natteblindhed og få hjælp til det. 

– I 7 år har vi med fokus på personlig pleje af den enkelte kunde, præcist måleudstyr og god tid ved synsprøver bestræbt os på, at forbedre kunders syn og livskvalitet. Vi er taknemmelige over, at vi får lov til at hjælpe så mange med briller og linser, som tilfældet er, det betyder rigtig meget for en optikerbutik i en by på Hadsunds størrelse, slutter Majken Fly.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler