ForsideHobroThomsen: 3 debutanter, vi er videre og Boyes første senior mål 

Thomsen: 3 debutanter, vi er videre og Boyes første senior mål 

- Annonce -

Thomsen: 3 debutanter, vi er videre og Boyes første senior mål 

Cheftræner Martin Thomsen og de gule fra Hobro var onsdag den 6. september taget til Kolding, hvor Kolding BK var dagens næste modstander i Pokalturneringen.  

Mariagerfjordposten.dk nåede at få en kommentar fra cheftræner Martin Thomsen, inden han sammen med resten af truppen, hoppede på Als Bussen og satte kursen hjemad mod Hobro og Mariagerfjord. 

Hobro IK vandt 2-0 hvor Boye lige inden pausen scorede sit første senior mål. Målscoreren til 2-0 var Oliver Overgaard.  

-Det var en super præstation i pokalen, en runde videre, det var hvad vi kom efter.  Hvis jeg skal fremhæve noget, må det være midterakse med William i målet, Marius forsøgte sig på den centrale stopper og spiller en klassekamp sammen med Hørby på 6’er pladsen. De tre var nogle af dem, som ikke har fået så meget spilletid, men viste sig rigtig godt frem i kampen med hjælp fra nogle stykker, der selvfølgelig var mere rutinerede og det var superfint at se, lyder det fra cheftræneren og han fortsætter:

-Boye på toppen fortsætter sin gode udvikling. Han kommer ind og scorer sit første senior mål, samtidig med at Alexander Nathan kommer ind og får debut. Tre debutanter i en pokalkamp og et stort kryds ved at vi endnu engang får nogle af vores lokale unge igennem systemet og tættere på førsteholdet. En runde videre, det var hvad vi kom efter, så vi håber at trække en spændende modstander fra Superligaen eller Lyseng, der også er kommet en runde videre. 

Næste modstander for Hobro IK findes tirsdag den 12. september, hvor der foretages lodtrækning. 

LÆS OGSÅ: Det sker på Styret i Øster Hurup i september, oktober, november og december 2023 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler