ForsideHobroThomsen: Hørby, Marius og Overgaard var i dag med til at lukke...

Thomsen: Hørby, Marius og Overgaard var i dag med til at lukke en sikker udebanesejr i Helsingør

- Annonce -

Thomsen: Hørby, Marius og Overgaard var i dag med til at lukke en sikker udebanesejr i Helsingør

Cheftræner Martin Thomsen og de gule fra Hobro havde søndag den 3. september taget til Sjælland, hvor Helsingør var dagens modstander i NordicBet Ligaen.  

Mariagerfjordposten.dk nåede at få en kommentar fra en glad og tilfreds cheftræner Martin Thomsen, inden han sammen med resten af truppen satte kursen hjemad mod Hobro og Mariagerfjord. 

Hobro Ik vandt 3.1 hvor Freundlich scorede første mål på et straffespark blot 9 min. inde i kampen. Brajanac sendte kuglen i kassen til både 2-0 og 3-0. 

Hobro IK
Foto: Dannie Rosenkrantz

-Vi er sindssygt glade for endnu en udebanesejr. Vi leverede en helstøbt indsats med stor arbejdsindsats og kvalitet med bolden. Vi fik vist hvilket hold, som vi er blevet, og dominerer kampen på deres kunststofunderlag og sætter rigtig mange fine angreb sammen. 

-Vi får kampen hen et sted, hvor vi ikke på noget tidspunkt føler at kampen på noget tidspunkt er i fare. Det var også en kamp hvor vi, efter at Yoda og Frederik Mortensen var helt ude af truppen, fik givet noget spilletid til nogle af de spillere, der ikke har fået så meget spilletid. Det har de fortjent og i dag gør Hørby, Marius og Overgaard ikke bare lige 2 spilleminutter, men er med til at lukke kampen ned, så vi fik en sikker sejr. 

Med dagens to mål af Brajanac er Hobro-spilleren samlet registreret for 5 scoringer og indtager dermed en delt 2. plads på topscorerlisten efter 8. spillerunde. 

Hobro IK ligger nummer 4 med 15 point og en målscore på 13:8. Hobro IK er det hold der efter Aab har lukket færrest mål ind.   

Hobro IK
Foto: Dannie Rosenkrantz

Næste gang de gulblusede fra Hobro skal i aktion er onsdag den 6. september, hvor de tager turen til Kolding BK for at spille pokalkamp.

LÆS OGSÅ: Sparekassefond uddeler igen millioner til foreningslivet – se alle modtagerne her

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler