ForsideMariagerfjordThorkild N. Løkke genopstiller til repræsentantskabsvalget 2023 i Norlys

Thorkild N. Løkke genopstiller til repræsentantskabsvalget 2023 i Norlys

- Annonce -

Thorkild N. Løkke genopstiller til repræsentantskabsvalget 2023 i Norlys

Repræsentantskabet er andelshavernes stemme og den øverste myndighed i Norlys. Det består af knap 720 helt almindelige elforbrugere, som er demokratisk valgt af og blandt Norlys’ 800.000 andelshavere.

Det er gennem repræsentantskabet, at andelshavernes indflydelse gør sig gældende. Eksempelvis når koncernens årsrapport skal godkendes, nye forslag skal behandles og regler for honorarer og diæter skal fastsættes. 

Det er også repræsentantskabet, der skal godkende fusioner eller ændringer i koncernens vedtægter.

Thorkild N. Løkke er igen på kandidatlisten og du kan læse lidt om ham her:

– Godt nytår – Valget til repræsentantskabet i Norlys i januar 2023 er meget vigtigt, da Norlys er i gang med en væsentlig ændring af Norlys fra kun el-leverance til Norlysfiber, som har været en stor succes, og nu videre frem mod internet og TV via Stofa, og måske også en stor spiller på markedet for mobildata og telefoni i fremtiden.

Jeg stiller op til valget fordi: 

– Som nuværende repræsentantskabsmedlem vil jeg gerne fortsætte i repræsentantskabet i den kommende periode, da jeg anser det for vigtigt, at privatkunderne i Norlys også har en stemme.

– Repræsentantskabet har historisk set været præget af repræsentanter for landbrug og erhverv, mens os privatkunder har været svagere repræsenteret.

Jeg har særlige interesser eller kompetencer:

– Jeg vil gerne fortsat stille mig til rådighed for Norlys-kunderne i den kommende periode, og bruge ca. 25 års erfaring som bestyrelsesformand i et fjernvarmeselskab i det videre arbejde for, at sikre alle Norlys-kunder den bedste kvalitet til den billigste pris.

– Så hvis I har en elmåler fra Norlys i hus eller sommerhus, vil jeg gerne repræsentere jer.

Andelshavernes stemme

Hvem ejer Norlys? 

Du ejer Norlys som andelshaver og Repræsentantskabet er andelshavernes stemme og den øverste myndighed i Norlys. Det består af knap 720 helt almindelige elforbrugere, som er demokratisk valgt af og blandt Norlys’ 800.000 andelshavere.

Valget:

Valget er dit og der kan stemmes fra 9. januar og frem til 30. januar – det er elektronisk afstemning og der kommer noget i din private postkasse fra Norlys om fremgangsmåden 

Se mere på: https://norlys.dk/valg/

”Stem på Thorkild Nørfelt Løkke – Kandidat i kreds 12 – Himmerland”

Fik du læst: Trægulv og værktøj stjålet fra to adresser på Hadsund Syd

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet