ForsideMariagerfjordTobias Rasmussen er Lyden af Mariagerfjord 

Tobias Rasmussen er Lyden af Mariagerfjord 

- Annonce -

Tobias Rasmussen er Lyden af Mariagerfjord 

Tobias Rasmussen er med sin lokalradio Radio MFK lyden af Mariagerfjord og har været det siden en varm sommerdag tilbage i 2019, hvor radiostationen åbnede og sendte de første toner ud via nettet. 

2022 har været et fantastisk år – Radio MFK er kommet på FM-båndet

At Tobias Rasmussen er en aktiv ildsjæl er vi slet ikke i tvivl om, det skinner helt igennem ham, den dag Mariagerfjordposten.dk besøgte ham til en kop kaffe ved spisebordet på privatadressen i Skelund. Tobias bor sammen med Nina Willis, der udover lige at være startet på uddannelsen til Social- og sundhedshjælper i Mariagerfjord Kommune, også er en aktiv frivillig hjælper i forhold til de mange opgaver, der har været og stadigvæk er med at starte og holde Radio MFK kørende.

Tobias bor sammen med Nina Willis, som også er en aktiv frivillig hjælper i forhold til at starte og holde Radio MFK kørende. Foto: Mariagerfjordposten.dk

– Der er sket meget siden, at vi startede Radio MFK 3. juni 2019. Jeg startede min virksomhed for 10 år siden, hvor der gennem årene har været svingende med aktiviteter. Men siden, at vi åbnede Radio MFK er der kommet mere gang i forretningen. Vi har selvfølgelig selve radioen, hvor vi sælger annoncering og sponsorater, men derudover laver jeg også en del speak til forskellige reklamer mm.

– Speakerdelen er blevet meget større i løbet af 2022, hvor jeg har fået mange opgaver med fx at speake nyheder på Radio ABC og dennes søsterkanaler, fortæller Tobias og tager os med til lokalet, der er ombygget til et studie.

Udover Radio MFK er Tobias ansat hos Proshop i Aarhus, hvor han hjælper til i kundeservice over chat, telefon og mails. Et job der flere dage om ugen kan passes hjemmefra og ellers tager han turen til Radio ABC Gruppen, der er beliggende i Randers.

Du kan høre Radio MFK på kanalens hjemmeside på FM frekvens 93,7 hver dag fra kl. 16 til 18.30, hvor de sender programmet Lyden af Mariagerfjord.

Frivillige der har lyst til at lave radio er velkomne

Lige nu har Radio MFK bl.a. indslag som “Uden filter” og Funky Town Weekend på programmet. 

– Sidder der nogle derude, som gerne vil prøve kræfter med radio eller som laver podcast eller andet og ønsker en platform til at få dem sendt på, skal de være meget velkomne. Måske kan vi hjælpe hinanden, slutter Tobias.

På Radio MFKs hjemmeside radiomfk.dk kan du finde flere oplysninger om muligheder for output, oversigt over programmer, støtte/sponsor muligheder og kontaktoplysninger til Tobias Rasmussen og Radio MFK.

LÆS OGSÅ: Politi og Beredskab kaldt ud til formodet drukneulykke ved Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet