ForsideMariagerTraditionsrig teateruge er endelig tilbage på Vindblæs Friskole

Traditionsrig teateruge er endelig tilbage på Vindblæs Friskole

- Annonce -

Traditionsrig teateruge er endelig tilbage på Vindblæs Friskole

Efter 2 års corona-fravær af det store teatertema på Vindblæs Friskole kan skolens elever nu endelig igen byde velkommen til teater i Frihallen. 

Årets teaterstykke er skrevet af en arbejdsgruppe på 3 personer med skoleleder Carina Sloth i spidsen. Det har hun været mange gange før og da Mariagerfjordposten.dk spørger hende til årets forestilling, er det da også helt tydeligt, at hun glæder sig helt vildt til, at der igen kan afvikles teateruge på skolen.

– I weekenden fik vi skrevet det endelige manuskript til det årlige teaterstykke helt færdigt. Eleverne glæder sig, det summer i krogene rundt på skolen, og indkøbene til udklædning og rekvisitter er så småt gået i gang. Så man er ikke i tvivl om, at vi nærmer os én af årets største oplevelser her på skolen. Det bliver spændende og godt igen at få teater stemning på skolen, fortæller Carina Sloth. 

– Til vores nye elever og forældre kan jeg fortælle, at hele skolen arbejder med teater i ugerne 5 og 6, og at forestillingen opføres torsdag aften til skolefesten i uge 6. Dette er for elever, søskende og forældre. Der er til gengæld generalprøve torsdag formiddag i uge 6, hvor alle er velkomne.

Teatertemaet på Vindblæs Friskole er for alle elever. 

– Eleverne kan vælge mellem skuespil, band, kor, scene byg, rekvisitter, kostumer, lyd/lys og PR, så eleverne også får indblik i og forstår, at man kan være dygtigt til mange andre ting end bare de boglige fag. Vi ser nemlig altid, at vores elever blomstrer ekstra meget i den uge, fordi de arbejder med noget, der interesserer dem, og som de er gode til, slutter skolelederen og lover at hun her på Mariagerfjordposten.dk vil fortælle mere om Navn og indhold på selve stykket, når det er blevet offentliggjort overfor “skuespillere og andre medvirkende”.  

LÆS OGSÅ: Husker du lys på cyklen, når det er mørkt?

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

Bilist overså knallert

Dødsfald – Glerup

Sygdom hos hvalpe