ForsideHobroTrænerjob og bosætning i Hobro

Trænerjob og bosætning i Hobro

- Annonce -

Trænerjob og bosætning i Hobro

25-årige Arun Rajkumar kom til Hobro IK som U17 cheftræner med indgangen til denne forårssæson, og derudover er han sammen med sin kæreste flyttet fra København til Hobro. 

Arun har selv spillet ungdomsfodbold i Ballerup, men fandt hurtigt trænergerningen mere interessant og blev hurtigt hjælpetræner for nogle mindre børn i klubben. Herfra gik det stærkt med træneruddannelse, kurser og certifikater. Fra Ballerup kom Arun til AB som U15 cheftræner og videre derfra til Brøndby, hvor han senest har været assistenttræner på U14 og U17.

Fra Brøndby til Hobro IK

Arun har i dag ansvaret for U17 i Hobro og han fortæller til Mariagerfjordposten.dk om trænerjobbet og om at flytte uddannelse og bopæl fra København til Nordjylland:  

-Jeg havde forud for mit skifte til Hobro nogle rigtig gode snakke med Head of coaching Mads Kjær og Talentchef Rasmus Kjærsgaard, og jeg må her nogle måneder senere bare konstatere, at alt det gode, som de fortalte om fodboldklubben i Hobro, har været sandt.

-Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og byen, hvor jeg er blevet mødt med åbenhed og en stor lyst til samarbejde på tværs i trænergruppen og i klubben Der er rigtig fedt og man mærker tydeligt klubbens værdier og lysten til at ville. Jeg kommer fra en større klub med flere års erfaringer med talentudvikling og her tænker jeg, at jeg kan bidrage til videreudvikling i Hobro IK.

-Jeg har fået et rigtig godt hold, hvor drengene træner godt og har en stor forståelse for de fodboldfaglige udfordringer, der er omkring spillet på og udenfor banen. Vi har, her i foråret spillet 6 kampe, hvor 3 er tabt og 3 er vundet. Ved årsskiftet sendte vi to U17-spillere videre til henholdsvis Silkeborg og Hobro IKs eget U19 hold, men vi har fået sammensat et godt hold, der kan vinde fodboldkampe og hvor drengene leverer en træningsindsats på et meget højt niveau, slutter Arun.  

Arun er i gang med studiet til Sports Management og har flyttet resten af studiet til Aalborg. Hans kæreste er også studerende og arbejder derudover som lærervikar på bl.a. Søndre Skole og andre skoler i Hobro. 

De er flyttet til Hørby lige uden for Hobro, hvor Aruns svigerforældre bor, og det unge par er lige nu selv igang med at afklare, hvor de vil slå sig ned i det jyske.

LÆS OGSÅ: Hvordan gik det så med det kærlighedsarrangementet i Hadsund kirke i fredags?

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet