ForsideMariagerfjordSponseret ArtikelTre tips: Begynd det nye år godt med nye tiltag på arbejdspladsen

Tre tips: Begynd det nye år godt med nye tiltag på arbejdspladsen

Tre tips: Begynd det nye år godt med nye tiltag på arbejdspladsen

- Annonce -

Nu hvor 2023 er skudt i gang, så er årsskiftet også en fremragende anledning til at overveje om der bør og kan indføres nye tiltag på arbejdspladsen. Disse tiltag kan højne både de sociale og praktiske sider af livet på arbejdspladsen for jeres medarbejdere, derfor kan det også være en god ide at I sætter jer ned og finder frem til hvilke former for tiltag der kunne være relevante for jer og skabe værdi for medarbejderne. Her kommer der derfor tre tips til jer der gerne vil begynde det nye år med nye tiltag på arbejdspladsen. 

En lækker og smagfuld ordning 

En form for ordning, som mange virksomheder har er en lækker frugtordning. Det kan I få etableret hos mange firmaer, men sørg for at det sker i samarbejde med en virksomhed der sætter kvalitet højt. Firma-Frugt.dk er billig FirmaFrugt til virksomheder og er blot ét eksempel på en leverandør af frugt til virksomheder. 

Hvilke ønsker har medarbejderne?

Når I skal finde frem til nye ordninger, så kan det være en god ide at høre medarbejderne an i forhold til hvilke behov og ønsker som de sidder inde med. Firmafrugt og årstidernes Økologisk frugt erhverv – Øko frugt til virksomheder er blandt andet noget som mange medarbejdere ville synes var dejligt at have på arbejdet til når den lille sult skal stilles nemt. 

Søg efter inspiration i netværket

Hvis I føler at I mangler mere inspiration som I kan bruge i researchfasen, så kan det være en rigtig god ide at lede efter inspiration til nye tiltag i jeres netværk. Da disse virksomheder allerede har implementeret disse tiltag, så kan de måske også bidrage med historier om hvordan tiltaget har skabt værdi hos dem.  Tag derfor kontakt til personer i dit netværk, der har værdifuld viden om forskellige former for spændende tiltag. 

- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler