ForsideMariagerfjordTusindvis af gæster har været på rundvisning

Tusindvis af gæster har været på rundvisning

- Annonce -

Tusindvis af gæster har været på rundvisning

“Det at flytte arbejdsplads fysisk har andre steder vist sig at være problemfyldt, fordi man som ansat pludselig kan få opfattelsen af, at man ikke længere kan overskue tingene. Opgaver, som før lå på rygraden og kunne udføres til perfektion, er nu fyldt med forvirring og en oplevelse af manglende kompetencer. Den viden er vigtig i forhold til at planlægge indflytning, siger Nicoline Hjorth Hansen, som er kandidatstuderende i sociologi på Aalborg Universitet og sammen med to andre studerende er på rundvisning på Nyt Aalborg Universitetshospital.

Studiegruppen er i gang med en projektopgave, som har fokus på flytningens betydning for rengøringsfunktionens ansatte, og de er ikke de eneste, som besøger byggepladsen i det østlige Aalborg. Nyt Aalborg Universitetshospital får hver uge gæster på besøg. Især personale, som får indblik i deres kommende arbejdsplads. Cirka 2.500 har på nuværende tidspunkt i år været på rundvisning. Dertil kommer 500 andre gæster udefra – blandt andre studerende, erhvervsfolk, fagforeninger, kommunalt ansatte, loger samt store og små foreninger.

På cirka halvanden time får gæsterne et indblik i byggeriets fysiske indretning, tankerne bag, og hvordan hospitalet understøtter nye arbejdsgange. Blandt andet sengekrydsene, hvor specialer kommer til at bo dør om dør. Rundvisningen udgår som regel fra Servicehuset, der på mange måder bliver et nervecenter for Nyt Aalborg Universitetshospital. Herfra udgår alle servicefunktioner, og Servicehuset bliver en lille by i den store hospitalsby med 600 ansatte og eget busstoppested.

Hvis du godt kunne tænke dig at få et kig ind bag hegnet på byggepladsen, kan man følge byggeriet på hjemmesiden: https://byghospitalsbyen.rn.dk/om-byggeriet/kig-med

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet