ForsideØstkystenVil du gerne til koncert i det nye år? Oplev Fede Finn...

Vil du gerne til koncert i det nye år? Oplev Fede Finn & Funny Boyz i Øster Hurup

- Annonce -

Vil du gerne til koncert i det nye år? Oplev Fede Finn & Funny Boyz i Øster Hurup

Det er altid dejligt, når det nye år byder på masser af oplevelser. Vil du gerne til koncert i det nye år, kan du opleve Fede Finn & Funny Boyz i Øster Hurup.

Fede Finn & Funny Boyz’ karismatiske klang kan opleves lørdag den 1. juni på musik- og madstedet Overfor Mad & Musik i Øster Hurup. Prisen er 150 kr. pr. billet, og dørene åbner kl. 20.00. Billetter sælges i samarbejde med Event Øster Hurup og kan købes på eventoesterhurup.dk.

Fede Finn & Funny Boyz blev for alvor kendt i Danmark, da de brød igennem med radiohittet og landeplagen “Kærligheden brænder”. Sangen er en succes, som de fleste danskere på et eller andet tidspunkt har nynnet med på.

Bandet har også optrådt på tv flere gange, blandt andet i programmet “Fællessang på Charlie”. Derudover er de faste deltagere på dansktopscenen med deres musik, som er inspireret af country.

Hvis i gerne vil spise inden festlighederne går løs, har i mulighed for at gøre det på naborestauranterne Rustik og Sizzlers. Kontakt restauranterne direkte for at bestille bord.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Øster Hurup

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet