ForsideHadsundVil du gøre en forskel og hjælpe flygtninge med at falde til...

Vil du gøre en forskel og hjælpe flygtninge med at falde til i Hadsund?

- Annonce -

Vil du gøre en forskel og hjælpe flygtninge med at falde til i Hadsund?

JOBANNONCE: Vi mangler netop nu familier og enkeltpersoner, som vil være netværkspersoner for flygtninge i Hadsund. Er det noget for dig?

Netværkspersoner og -familier fungerer som en slags gode naboer, der hjælper flygtninge med at navigere i det danske samfund. Det kan være lektiehjælp til børnene, kendskab til foreningslivet, uddannelsesmuligheder, at læse breve fra myndighederne, tale om arbejdsmarkedet eller måske bare en gåtur og en kop kaffe. Formålet er at bryde isolation og bane vej for aktiv deltagelse i lokalområdet og det danske samfund.

I mødes regelmæssigt efter indbyrdes aftale. Det er op til jer selv, hvor ofte I mødes, men du skal regne med at kunne mødes et par gange om måneden.

Vi hjælper med kontakten og følger op på jeres forløb. Som frivillig i Røde Kors har du også mulighed for at komme på kurser og temadage, ligesom din lokale aktivitetsleder og de andre frivillige kan give sparring.

Det kræver ikke særlige evner at være netværksperson – men du skal have lyst til at lære en flygtning eller flygtningefamilie at kende. Til gengæld får du måske et nyt og anderledes venskab, som giver indblik i en anden kultur.

Vi har både brug for unge og ældre, mænd såvel som kvinder og familier.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du gøre en forskel og hjælpe flygtninge med at falde til i Hadsund?

Kontakt Røde Kors – klik her

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet