ForsideMariagerVind dagens præmie i Mariagerfjordpostens adventskalender

Vind dagens præmie i Mariagerfjordpostens adventskalender

- Annonce -

Vind dagens præmie i Mariagerfjordpostens adventskalender

Så blev det 2. søndag i advent og dermed også tid til at tænde lys nr. 2 i adventskransen. Det fejrer vi med endnu en konkurrence i årets adventskalender på Mariagerfjordposten.dk.

Dagens præmie er sponsoreret af Mariager Saltcenter og er en stor pose salt samt et gavekort på 2 billetter, hvor 2024 kan starte med et besøg på Mariager Saltcenter og et  lækkert dyb i det døde hav i Mariager. 

For at være med i adventskonkurrencen om salt og 2 billetter, skal du blot sende os en mail via formularen herunder, så er du med i konkurrencen. I svarfeltet kan du evt. blot skrive din adresse.

Vi trækker en vinder d. 11. december kl. 20 

  Kom og oplev Mariager Saltcenter, på den hyggelige havn ved Mariager Fjord. Her kan I træde ind i vores verden af salt og blandt andet opleve sydesaltets tilbliven i sydehytten, ’saltminen’, biografen, udstillingen om videnskaben bag saltet, eller hoppe i ’Det Døde Hav’. 

  I Café Salt kan I få stillet appetitten med forskellige lækre retter og nyde den skønne atmosfære med udsigt over fjorden, og i Saltbutikken kan I finde et hav af spændende produkter med det berømte Mariager Sydesalt.

  Når du deltager i konkurrencen bliver du ved samme lejlighed tilmeldt vores nyhedsbrev, som sendes ud dagligt og giver dig dagens nyheder direkte i din indbakke. Du kan altid afmelde dig igen.

  Print Friendly, PDF & Email
  - Annonce -

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her

  RELATEREDE ARTIKLER
  - Annonce -

  Seneste artikler