ForsideHadsundVindblæs Friskole: Vi cykler derudaf

Vindblæs Friskole: Vi cykler derudaf

- Annonce -

Vindblæs Friskole: Vi cykler derudaf

Så er der igen rigtig godt nyt for Vindblæs Friskole og Børnehave.

Denne gang har de gennem GF Fondens Trafiklegat fået doneret 12.120 kr til indkøb af tur-cykler, cykelhjelme og en læringstavle med trafikskilte til Frimærket.

I Frimærket kan de allerfleste børn cykle, og øver sig dagligt på den fine cykelbane i haven. Derfor giver det mening at have turcykler, så det er muligt at tage en mindre gruppe børn med ud i nærområdet, hvor de kan komme lidt længere end når de går. 

Med de nye cykler kan børnehavebørnene fra Frimærket nu tage på længere ture i nærområdet Foto: Privat

“I Norup er der rigtig gode muligheder for at øve sine cykelfærdigheder i trafikken, mens det stadig er tilpasset børnenes evner” fortæller formand for Støtteforeningen, Louise Brunbjerg Kilian og fortsætter “Vi har jo den gamle banesti, hvor der ikke kører biler, og også nogle gode grusveje på Norup Østermark og Østermarksvej. Det er perfekte steder at øver sig”

Støtteforeningen for Vindblæs Friskole og Børnehave har stået for ansøgningsarbejdet, og indkøb af cykler osv, og glæder sig over at kunne gøre en forskel for børnene.

De har været rundt i lokalområdet og købe brugte cykler, som alle er blevet udstyret med en lille cykelkurv, så der er plads til fx at hjemtage spændende naturting fra turene.

Der er indkøbt 13 børnecykler samt to voksencykler.

Børnene fra Vindblæs Friskole glæder sig til de nye cykeleventyr med deres nye turcykler Foto: Privat

GF Fondens Trafiklegat støtter hvert år projekter der gør en forskel for trafiksikkerheden, og får flere børn og unge til at stige op på cyklen. 

GF Fondens Trafiklegat har eksisteret siden 2005, og gennem årene har vi givet støtte til mere end 80 trafikprojekter over hele landet. Prismodtagerne har været alt fra borgergrupper og private institutioner til skoler, foreninger, kommuner og organisationer.

Nogle projekter beskæftiger sig med kampagner og undervisning, andre er fysiske installationer som fx trafikbaner til børn eller lånecykler til den lokale skole. Fælles for dem alle er, at de på den ene eller anden måde har gjort en forskel for trafikken og trafiksikkerheden i lokalområdet.

GF Fondens Trafiklegat har siden 2005 støttet over 80 trafikprojekter, herunder Vindblæs Friskoles nye cykler Foto: Privat
Børnene på Vindblæs Friskole øver dagligt deres cykelfærdigheder på cykelbanen i Frimærket Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler