ForsideHobroHobro Brød bygger om og udvider med nyt caféområde

Hobro Brød bygger om og udvider med nyt caféområde

- Annonce -

Hobro Brød bygger om og udvider med nyt caféområde

Bagermester Mads Nymann åbnede tilbage i foråret 2020 sit eget bageri og butik på toppen af Adelgade i Hobro. 

De første par år er gået over alt forventning. Hobro Brød vandt i 2021 titlen som Nordjyllands Bedste Bageri i en konkurrence afholdt af Smag på Danmark. Nu udvider den lokale bagermester sit bageri og butik med et caféområde, større kunde-område og mere plads til præsentation af sine populære brød, kager og sandwich. 

Mariagerfjordposten.dk kiggede forbi Adelgade 71 for at se mere på, hvordan byens nye bagerbutik og café kommer til at se ud. 

– Det er blevet et rigtig dejligt stort og lyst rum, efter at væggen er kommet ned og nabo-lokalet inddraget. Nu får vi et café-område med plads til ca. 10 personer, mere plads til kunderne ved indgangen og frem til disken, som i øvrigt bliver større og med flere hylder så brød og kager bedre kan præsenteres, fortæller Mads Nymann til Mariagerfjordposten.dk 

Bagermester Hobro Brød Mads Nymann Foto: Mariagerfjordposten.dk

Bagermesteren tager selv del i ombygningen 

Mads Nymann har brugt mange af sine fritimer og mandage, hvor bageriet holder lukket,  med ombygning og forandring af butikken. Mandag eftermiddag var der godt gang i projektet både af bagermesteren selv og eksterne håndværkere fra Lillegården EL. 

– Det kan godt se lidt rodet ud lige nu, men inden i morgen tidlig, når butikken åbner, er der gjort rent og der er fyldt op med frisk brød på hylderne, slutter Mads Nymann og kigger sig tilfreds rundt i det store lokale.  

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet