ForsideØstkystenMENY vinder Forbrugerrådet Tænks øko pristjek 2022

MENY vinder Forbrugerrådet Tænks øko pristjek 2022

- Annonce -

MENY vinder Forbrugerrådet Tænks øko pristjek 2022

De billigste økologiske basisvarer i 2022 kan man finde på hylderne i MENYs 113 butikker landet over. Det står klart, efter MENY vinder Forbrugerrådet Tænks årlige øko-pristjek blandt dagligvarekæderne i Danmark. MENY slår de nærmeste konkurrenter, Lidl, Coop365 og Rema1000 på det samlede indkøb af 15 økologiske basisvarer, og indtager dermed førstepladsen.

MENY er billigst på økologiske basisvarer. Det fastslår Forbrugerrådet Tænk i deres årlige øko-pristjek af 15 forskellige basisvarer i dagligvarekæderne i Danmark.

Pristjekket er baseret på den samlede pris for 15 udvalgte økologiske basisvarer, der er tilgængelige i samtlige af kæderne. Herunder eksempelvis brune ris, kaffe, finvalsede havregryn og hvedemel. Og her er det altså i MENY, at kunden får den bedste pris med et samlet resultat på 222,10 kroner for de 15 indkøbte økologiske varer.

MENY er forståeligt meget tilfredse med resultatet:

“Det at vi nu har vundet Tænks øko pristjek understreger, at vi i MENY med ’Hverdagspris’ er på plads med prisen. ’Hverdagspris’ er en vigtig investering for os i MENY, så det er selvfølgelig en vigtig sejr. Og det giver et rigtig godt billede af, at du kan få begge dele hos MENY – du kan få kvalitet og service, men du kan også få en god pris”, siger kædedirektør i MENY, Richo Boss.

Succesfuldt prisprogram sikrer prisbillige basisvarer

Sammen med de mange dygtige selvstændige købmænd har MENY de seneste år gennemgået en stærk udvikling, hvor der har været fokus på faglighed, et meget bredt udvalg og ikke mindst kærligheden til mad. Samtidig er det også vigtigt for MENY at kunne tilbyde nogle af de mest handlede varer til en pris på niveau med discount. Det er her ’Hverdagspris’ kommer ind i billedet, fortæller kædedirektør i MENY, Richo Boss:

”I MENY har vi et stort fokus på god service og kvalitet, men i høj grad også på at være på plads med prisen. Derfor lancerede vi vores prisprogram ’Hverdagspris’, som skal sikre, at kunderne altid kan finde over 400 basisvarer til en pris på niveau med discount. Det er blevet taget rigtig godt imod, og siden lanceringen i april, har vi set en to-cifret vækst på varer markeret med ’Hverdagspris’.”

Forbrugerrådet Tænks øko pristjek er baseret på indkøb af 15 udvalgte økologiske varer indkøbt i de danske dagligvarebutikker.

Resultatet af testen blev:

  • Nr. 1 – MENY: 222,10 kroner
  • Nr. 2 – Lidl: 223,86 kroner
  • Nr. 3 – Coop 365: 227,99 kroner

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler