ForsideHobroZhanna Lukovets modtager årets Integrationspris i Mariagerfjord

Zhanna Lukovets modtager årets Integrationspris i Mariagerfjord

- Annonce -

Zhanna Lukovets modtager årets Integrationspris i Mariagerfjord

Zhanna Lukovets, en fremtrædende figur i Mariagerfjord, er blevet tildelt årets Integrationspris for sit bemærkelsesværdige bidrag til samfundet.

Prisen blev overrakt midt i undervisningen ledsaget af flag, gaver og blomster til stor overraskelse for Zhanna. Begejstringen var ikke til at tage fejl af blandt elever, kollegaer og ledelse i Sproghuset.

Foto: Mariagerfjord Kommune

Skaber sociale og kulturelle muligheder for integration

– Zhanna Lukovets har udvist en enestående indsats i Sproghuset, hvor hun hjælper børn og unge med integration i Danmark. Hendes dedikation og støtte til de ukrainske familier i Mariagerfjord har gjort hende til et lysende eksempel på, hvordan enkeltpersoner kan gøre en positiv forskel i samfundet, fortæller afdelingsleder af Sproghuset Louise Vraa og fortsætter:

– Zhanna har ikke kun fokuseret på undervisning i sprog. Hun har også indset vigtigheden af at skabe sociale og kulturelle muligheder for integration. Ved at formidle viden om danske fællesskaber og fritidsaktiviteter har hun inspireret de unge til at engagere sig lokalt og opbygge nye relationer.

Foto: Mariagerfjord Kommune

I en tid præget af usikkerhed for mange ukrainske flygtninge, har Zhanna’s arbejde således været et lyspunkt. Hun giver ikke blot praktisk støtte, men også håb og hjælp til dem, der bærer på usikkerheden om deres fremtidige hjemland.

En værdig modtager af Integrationsprisen 2023

– Zhanna Lukovets er en værdig modtager af Integrationsprisen 2023. Hendes positive bidrag til lokalsamfundet og dedikation til integration fortjener anerkendelse og fejring, og derfor valgte Integrationsrådet netop hende som årets prismodtager. Og vi er alle enige om, at vi ser alle frem til at følge Zhanna’s fortsatte arbejde og dens indvirkning på vores lokalsamfund, afslutter integrationsrådsformand Faketa Leto

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet