ForsideHadsund370 støttede op om Broen-støttekoncert i Hadsund Kulturcenter

370 støttede op om Broen-støttekoncert i Hadsund Kulturcenter

- Annonce -

370 støttede op om Broen-støttekoncert i Hadsund Kulturcenter

Den 25. februar 2024 var Hadsund Kulturcenter omdrejningspunktet for en aften, der vil blive husket længe. Karen Østergaard, medlem af bestyrelsen for Spillestedet Frikvarteret, fortæller med glæde om begivenheden:

“Sikke en fest vi har haft…” sådan begynder Karen, med et smil da hun af Mariagerfjordposten.dk bliver spurgt til om støttekoncerten var en succes. Niels Jørgen fra Broen bød velkommen til det, der næsten udviklede sig til at være en folkefest. Hele 370 glade og feststemte gæster fandt vej til kulturcentret lørdag aften for at støtte op om koncerten “De smukke unge mennesker”, hvor overskuddet går til foreningen Broen.

Karen fortsætter: “Vi kendte og sang med på alle sangene.” Det var tydeligt, at fællesskabet og musikken forenede folk på tværs af generationer denne aften. Dog var der en uventet udfordring: “Det eneste minus ved aftenen var, at mange af vores gæster savnede en stol undervejs.”

Der var en misforståelse om koncertens format. Mange havde købt billetter i den tro, at det var en siddende koncert. Karen og resten af arrangørerne vil gerne undskylde for den mangelfulde og misvisende information. Selvom de ikke har mulighed for at kompensere, lover de at lære af dette og gøre det bedre fremadrettet.

“Vi har allerede en ny koncert på lørdag,” afslører Karen med en forventningsfuld tone. Henning Stærk vil stå på scenen, og denne gang vil det være en stolekoncert. Der er stadig billetter til salg, så der er god mulighed for at opleve en aften med fantastisk musik i behagelige omgivelser.

Efter den vellykkede aften ser Karen og resten af bestyrelsen frem til at byde endnu flere gæster velkommen til kommende arrangementer og naturligvis til at kassen er gjort op fra lørdagens støttekoncert så pengene kan blive givet videre til Broen Mariagerfjord.

370 mennesker havde indløst billet til støttekoncerten den 24. februar 2024 på Hadsund Kulturcenter til fordel for Broen Mariagerfjord. Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Spillestedet Frikvarteret i Hadsund præsenterer Henning Stærk Band: En aften med Rock’N’Roll magi

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet