ForsideHobro5 nye svende på årets første måneder hos Lillegården EL 

5 nye svende på årets første måneder hos Lillegården EL 

- Annonce -

5 nye svende på årets første måneder hos Lillegården EL 

Hos Lillegården El i Hobro traf ledelsen beslutningen for et par år siden om, at de ville fordoble antallet af elektrikerlærlinge i virksomheden. Ifølge direktør Jens Bjørn var det en nødvendig beslutning, hvis virksomheden skulle kunne få de svende, som er nødvendige for at få del i fremtidens vækstområder.

-Vi ønsker, at tage alt det ansvar som vi overhovedet kan i forhold til at få udlært og uddannet elektrikere til den fremtid vi kigger ind i. En fremtid hvor den grønne omstilling med varmepumper og solceller hos privat og erhverv, power-to-x i industrien og virksomhedens aktiviteter på Grønland virkelig tager fart i disse år og kalder på faglærte medarbejdere. Den opgave har vi taget endnu større del i de sidste par år, hvor vi har hævet antallet af elektrikerlærlinge i virksomheden fra 12 til 25, fortæller Jens Bjørn.

5 nye svende på årets første måneder

Selvom kalenderen blot viser april måned, har Lillegården EL allerede sendt 5 nye elektrikere videre i arbejdslivet med et svendebrev i baglommen. De 5 nye svende er dog ikke sendt så langt væk, idet de alle er blevet fastansat hos Lillegården EL.

-Vi har fastansat alle de fem lærlinge, der er blevet udlært i år, og vi er i fuld gang med at rekruttere nye lærlinge til virksomheden, så vi igen kommer op og har mellem 25-28 lærlinge. At vi i virksomheden har valgt, at vi vil have så mange lærlinge og at uddannelsesperioden er omkring 4 år kræver, at vi faktisk hele tiden er på udkig efter unge mennesker, der vil uddanne sig som elektrikere hos Lillegården EL. Vi kan tilbyde både faglige udfordringer og i lyset af vores størrelse også et stærkt socialt fællesskab, slutter Jens Bjørn og slår fast:

-Beslutningen om at have flere lærlinge i virksomheden var helt rigtigt. Jeg kan ikke huske hvornår, at vi i virksomheden sidst har kunne finde og ansatte 5 nye svende indenfor så kort tid. Der er mangel på faglærte og derfor må vi uddanne nogle flere selv, slutter direktøren. 

Virksomheden Lillegården EL beskæftiger ca. 90 medarbejdere. Virksomheden er startet i Hobro for mere end 40 år siden og har i dag afdelinger i Nørager, Klejtrup, Simested, Aalestrup, Vammen og i Århus.   

LÆS OGSÅ: Løb med værktøj og redskaber for 40.000 kr.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet