ForsideMariagerfjord80 unge til Bio Marathon med Mariagerfjord Ungdomsskole

80 unge til Bio Marathon med Mariagerfjord Ungdomsskole

- Annonce -

80 unge til Bio Marathon med Mariagerfjord Ungdomsskole

Den sidste fredag i november er for mange blevet et synonym med intensiv internethandel – Black Friday. Dette var ikke tilfældet for 80 unge på tværs af Mariagerfjord Kommune.

Imens vi andre sad og ventede på det næste uimodståelige Black-Friday tilbud, var en stor gruppe af unge samlet i biografen. Forventningerne var store, og stemningen blev kun bedre i takt med at popcorns- og sodavandsbægere blev fyldt op. Indgangen til biografsalen var prydet med en stor flot plakat, hvor de 3 film og aftenens øvrige program var beskrevet. Udover de sædvanlige biograf-accessoires havde flere medbragt både puder og tæpper. Årsagen var Mariagerfjord Ungdomsskoles årlige Bio Marathon i tæt samarbejde med Hadsund Biograf.

Den først film startede, og på trods af at skærmens primære farve var pink, var hele salen dybt fokuseret fra start til slut. Der blev grinet og sagt “oh” i kor, og da de unge igen gik mod biografens kiosk, fik en også sagt “at være i biografen med ens venner er bare noget særligt.” Herefter stod den på pizza og cola, inden snack-depoterne atter blev fyldt op. Efter anden film blev der kåret en vinder af aftenens konkurrence, og selvom klokken nærmede sig 02.00 før tredje film sluttede, så var størstedelen af de unge med til at klappe sidste film ud.

Foto: Mariagerfjord Ungdomsskole

De seneste år har Mariagerfjord Ungdomsskole afholdt et Bio Marathon, og i år var det i Hadsund Biograf. Hos Ungdomsskolen er man utrolig glade for traditionen, den flotte opbakning og ikke mindst fællesskabet omkring arrangementet.

Bio Marathon er altid en fest! Det er en fantastisk aften, hvor vi samler unge på tværs af hele kommunen. I år har vi unge med fra Onsild til Als, og det betyder utrolig meget, at så mange af kommunens unge finder det attraktivt. Det er også med til at styrke ungefællesskabet på tværs af unge i vores målgruppe, fortæller Ungdomsskoleleder Lars Otte Kofoed som selv var til stede ved Bio Marathon.

For at gøre det muligt for alle kommunes unge at deltage, sørgede Mariagerfjord Ungdomsskole for bustransport mellem alle ungdomsklubber og biografen. Det er naturligvis med til at forklare det høje deltager antal, men hos Mariagerfjord Ungdomsskole er man også meget glade for den flotte lokale tilslutning.

I år var vi i Hadsund Biograf, og de leverede fremragende rammer for et rigtig godt arrangement. Mange af deltagerne kom også fra Hadsund, og det er vi naturligvis glade for. Det er fantastisk når de unge bakker op om vores arrangementer i lokalområdet, afslutter Lars Otte Koefod.

Hos Hadsund Biograf er man også yderst tilfredse med arrangementet.

Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Mariagerfjord Ungdomsskole. Det var sjovt med en biografsal fyldt med unge, og Bio Marathon konceptet kan bestem noget, fortæller formand for Hadsund Biograf, Betina Holst.

LÆS OGSÅ: Arbejdsulykke på gård – mand kom alvorligt til skade

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet