ForsideHobroChristian Johnson træder tilbage fra byrådet i Mariagerfjord Kommune: "Når én dør...

Christian Johnson træder tilbage fra byrådet i Mariagerfjord Kommune: “Når én dør lukkes, åbnes en ny”

- Annonce -

Christian Johnson træder tilbage fra byrådet i Mariagerfjord Kommune: “Når én dør lukkes, åbnes en ny”

Christian Johnson, konservativt medlem af byrådet i Mariagerfjord Kommune, har taget den svære beslutning at træde tilbage fra sin politiske post. Efter længere tids overvejelser og en erkendelse af, at hans personlige helbred og balance i livet må komme først, har han meddelt, at han ikke længere vil være medlem af byrådet.

At finde balancen mellem arbejdsliv, frivilligt engagement og familieliv er en udfordring, som mange står overfor. For Christian Johnson har denne balance været særlig vanskelig at opnå, da han samtidig har kæmpet med at håndtere posttraumatisk stress (PTSD). Arbejdet har i mange år været hans måde at tackle personlige udfordringer på, men det har også ført til en intens arbejdsidentitet og mange timers dedikation, både professionelt og frivilligt.

“Man kan næsten sige, at jo mere jeg har arbejdet, jo dårligere havde jeg det indeni,” siger Christian Johnson, som nu har trukket sig fra arbejdsmarkedet og sine politiske forpligtelser for at fokusere på sin egen trivsel og familielivet.

Det er en beslutning, der ikke har været let for Johnson, især da politik altid har været en stor passion for ham. “Det har været en drøm i over 20 år at få lov at arbejde med lokalpolitik, og jeg brænder for især udvikling af kommunen og i særdeleshed udviklingen af min by Hobro,” siger han.

Christian Johnson blev valgt ind i byrådet med fjerde flest stemmer ved valget i 2021, og det har været svært for ham at acceptere, at han ikke kan færdiggøre det arbejde, han satte sig for. Han udtrykker dyb beklagelse over for de vælgere, der har støttet ham, og anerkender, at politik er hårdt arbejde – især for en person, der aldrig gør tingene halvhjertet.

Efter råd fra nærstående har Johnson besluttet, at hans helbred og balance i livet er uforeneligt med det politiske arbejde. “Jeg har i mit sygdomsforløb været helt nede og ramme bunden, og der skal jeg ikke ned igen,” siger han.

Han sender også en stor tak til alle, der stemte på ham, samt til sine byrådskolleger og direktionen i Mariagerfjord Kommune. “Jeg har haft en god relation til jer alle, og det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer,” siger han og understreger, at selvom han nu lukker den lokalpolitiske dør, kan det ikke udelukkes, at han en dag vender tilbage.

“Når én dør lukkes, åbnes der ofte en ny. Jeg glæder mig til at se, hvad tiden bringer,” slutter Christian Johnson af.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

1 KOMMENTAR

  1. PTSD er en svær
    sygdom at slås med. Jeg vil ønske alt det bedste for dig. Jeg ved jo ikke, om du er i et behandlingsforløb, men er bekendt med, at nogle med sygdommen har fundet mere ro med kranio-sakral-terapi. Jeg har selv førhen arbejdet som behandler og har brugt terapien i mit arbejde. Alt mulig held og lykke til dig fremover.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Det nye menighedsråd i Hobro Sogn

- Annonce -

Seneste artikler