ForsideHadsundÅrsmøde med gule ærter, genvalg til alle og hædring af Årets Frivillige

Årsmøde med gule ærter, genvalg til alle og hædring af Årets Frivillige

Årsmøde med gule ærter, genvalg til alle og hædring af Årets Frivillige

- Annonce -

Ældre Sagen Hadsund indbød den 18. marts til årsmøde med gule ærter og tilbehør, som foreningen var vært ved. 155 af foreningens 2.500 medlemmer var mødt op.

Efter menuen var der årsmøde, hvor Kurt Krone blev valgt som dirigent. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne, først med bestyrelsens beretning, derefter gennemgang af foreningsregnskab og lokalforeningens fremtidige virke. Derefter var der valg af bestyrelsesmedlemmer.

I beretningen kunne Per Roth fortælle, at der netto var tilgang af nye medlemmer siden sidste år, og at regnskabet i 2022 viser et overskud på godt 20.000 kr., som i 2023 vil blive brugt på medlemsaktiviteter. Ferieturen i september 2023 går til Gardasøen i Norditalien. Næsten 400 medlemmer modtager det elektroniske nyhedsbrev, og får dermed en reminder før alle arrangementer.

Alle valg til bestyrelsen var genvalg. Jytte Pedersen, Hanne Pedersen, Bente Worup Olesen blev genvalgt til bestyrelsen. Der var også genvalg til suppleanterne Inger Toft og Helle Heilskov, samt nyvalg af Charlotte Thulstrup som suppleant.

Ældre Sagens bestyrelse i Hadsund består herefter af: Per Roth som formand, Lilli Harbo og Bente Worup Olesen som næstformænd, Jytte Pedersen som kasserer Hanne Pedersen, Knud Knudsen, Kurt Kjær, samt suppleanterne Inger Toft og Helle Heilskov og Charlotte Thulstrup.

– Lilli Harbo blev hædret som årets frivillige i Ældre Sagen Hadsund med blomster, gavekort og diplom, fortæller formand Per Roth og fortsætter:

– Lilli har været frivillig leder og koordinator i Ældre Sagens socialhumanitære område i 16 år. Lilli har ledet og stået for tryghedsopkald, besøgsvenner, bisiddere, vågere, læsetanter, stolemotion, sorg- og livsmodsgruppe i Hadsundområdet.

– Lilli er også aktiv i det sociale arbejde i koordinationsudvalget og i distriktet.

– Stort tillykke til Lilli Harbo som årets frivillige i Ældre Sagen Hadsund, slutter formanden.

LÆS OGSÅ: Ford Fiesta stoppet af patrulje

- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler