ForsideHobroÆldresagen Mariager på oplevelsestur - Fra friplejehjem til kalkminer

Ældresagen Mariager på oplevelsestur – Fra friplejehjem til kalkminer

- Annonce -

Ældresagen Mariager på oplevelsestur – Fra friplejehjem til kalkminer

Onsdag den 15. maj tog 50 medlemmer af Ældresagen Mariager på en spændende og oplevelsesrig tur til Hobro og omegn. Første stop var Hobro Friplejehjem, hvor deltagerne fik en indsigtsfuld gennemgang af processen fra idé til realisering af friplejehjemmet. Besøget blev krydret med kaffe og hjemmebagte boller med ost, som alle nød. Mødet med både beboere og personale var en meget positiv oplevelse for alle.

Efter besøget på friplejehjemmet gik turen videre til Thingbæk Kalkminer. Her blev gruppen taget med på en fascinerende guidet rundvisning i minen, hvor temperaturen året rundt kun er 8 grader. Deltagerne fik også mulighed for at udforske de forskellige udstillinger i Kildetårnet, hvilket tilføjede en ekstra dimension til besøget. Frokosten, som var medbragt, blev nydt i velkomsthuset, hvor stemningen var hyggelig og afslappet.

Sidste stop på turen var Restaurant Bramslev Bakker. Her stod kaffen klar sammen med boller og lækker kage. Udover den fantastiske udsigt fra restauranten, benyttede mange sig af muligheden for at se de forskellige telte, herunder pod- og viping supreme telte, der var sat op i området.

En afvekslende bustur i det dejligste sommervejr. Det var en dag fyldt med oplevelser, hygge og fællesskab, som alle deltagerne sent vil glemme.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler