ForsideHadsundDen perfekte chef i Hadsund Biograf

Den perfekte chef i Hadsund Biograf

- Annonce -

Den perfekte chef i Hadsund Biograf

I Hadsund Biograf 1 & 2 vises et bredt udvalg af film og meget ofte film tæt på deres premiere i Danmark. I perioden fra den 7. december til 14. december 2022 kan du se Den perfekte chef i Hadsund Biograf.

Billetter til filmen kan købes/bestilles HER  

Den perfekte chef

‘Den perfekte chef’ er ikke kun en masterclass i underspillet, komisk timing fra Javier Bardems side, men også en på én gang ætsende og underfundig satire over livet på en helt almindelig arbejdsplads.

Blanco (Bardem) driver et familieforetagende og håber på at modtage en særlig udmærkelse for sin indsats, men så skal alt også stå snorlige. Og det kniber det med. En fyret medarbejder er på hævntogt, og gør alt for at spolere chefens nattesøvn. Blanco næstkommanderende er ude i en eksistentiel krise og begår fejl, der i en normal verden ville føre til øjeblikkelig fyring. Og så er der marketingpraktikanten, som kunne være Blancos datter, men som han ikke desto mindre har et alt for godt øje til. Det må bare spinne ud af kontrol!

’Den perfekte chef’ tog pladsen som Spaniens Oscar-kandidat (foran Almodóvar) og slog alle rekorder ved Goya-uddelingen i februar, hvor filmen var nomineret til ikke mindre end 20 priser – og vandt 6! – naturligvis inklusive ‘Bedste film’. Filmen er med i Biografklub Danmark.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet