ForsideHadsundFlere villaer udsat for indbrud i dagtimerne i Hobro, Hadsund og Skelund

Flere villaer udsat for indbrud i dagtimerne i Hobro, Hadsund og Skelund

- Annonce -

Flere villaer udsat for indbrud i dagtimerne i Hobro, Hadsund og Skelund

Politiassistent Hans Henrik Sørensen fra Himmerlands Politi i Hobro kunne her til morgen oplyse om en weekend præget af flere indbrud i Mariagerfjord-området, alle foregået i dagtimerne.

Lørdag d. 15. juni: Hobro I tidsrummet fra kl. 12.55 til 14.20 blev der begået indbrud i en villa på Hannerup Skovvej i 9500 Hobro. Gerningspersonerne brød en dør op og stjal smykker samt en PlayStation.

Søndag d. 16. juni: Hadsund Mellem kl. 08.15 og 18.00 blev et vindue opbrudt i en villa på Hedegårdsvej i 9560 Hadsund. Tyvene gennemrodede hele huset og stjal to smykkeskrin og en jagtkikkert.

Søndag d. 16. juni: Skelund På Teglbakkevej i Skelund var der ligeledes indbrud i dagtimerne fra kl. 9.30 til 17.30. Her blev en rude knust, og gerningspersonerne stjal smykker og kontanter efter at have gennemrodet huset.

Himmerlands Politi opfordrer alle, der har set eller hørt noget mistænkeligt i de nævnte tidsrum og områder, til at kontakte dem på tlf.: 114. Politiet arbejder på at finde de skyldige og håber, at offentlighedens hjælp kan føre til gennembrud i sagerne.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler