ForsideHobroHylderne med ​​Panodil Junior Stikpiller er ved at være tomme på det...

Hylderne med ​​Panodil Junior Stikpiller er ved at være tomme på det lokale Apotek

- Annonce -

Hylderne med ​​Panodil Junior Stikpiller er ved at være tomme på det lokale Apotek

Der er massive forsyningsproblemer med smertestillende og febernedsættende paracetamol i stikpiller til de mindste børn. Og det i en sådan grad at stikpillerne siden midt i november kun har kunnet købes via recept på landets apotekere.

På Apoteket Fyrkat er der blot et par æsker tilbage på hylden, da Mariagerfjordposten.dk kiggede forbi Apoteket, for at høre mere om situationen med det manglende børnemedicin, som mange forældre forgæves efterspørger. 

– Vi har naturligvis nogle alternativer, som kunderne bliver vejledt til, men er man først blevet en glad og tilfreds bruger og har oplevet hvordan ens barn forholdsvis hurtigt kan få reduceret smerter og feber med Panodil Junior, er det svært at blive glad for et alternativt produkt, fortæller Apoteker på Fyrkat Apotek i Hobro, Lars Walmar og fortsætter:

– Produktet blev receptpligtigt den 16. november og apotekernes lagre rundt omkring er ved at være væk. Vi kan lige prøve at se hvornår der kommer nye forsyninger, fortæller apotekeren og går mod computeren, hvor han slår op på produktet og kan konstatere, at der først bliver leveret nye til marts måned. 

Hos Fyrkat Apotek er de klar med vejledning og rådgivning, hvis der er brug for smertestillende og febernedsættende medicin til dit barn – så kig forbi og de vil prøve at hjælpe, også selvom lagret for Panodil Junior stikpiller er ved at være tomt.

Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Lokal erhvervsmand:  Må vi også godt bede om ordet

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet