ForsideHadsundJon Kristensen: Målmand og kunderådgiver i Sparekassen Danmark

Jon Kristensen: Målmand og kunderådgiver i Sparekassen Danmark

- Annonce -

Jon Kristensen: Målmand og kunderådgiver i Sparekassen Danmark

Jon Kristensen er 43 år og privatkunderådgiver i Sparekassen Danmark i Hadsund. I løbet af sin karriere har Jon altid haft størst interesse for rådgivning af privatkunder, hvilket har fyldt hans dage med spændende udfordringer og opgaver.

Jon er Aalborg-dreng, hvilket også let kan høres i den nordjyske dialekt, der klinger igennem, når han taler. Hans karriere i den finansielle sektor begyndte naturligt nok i Aalborg, hvor han startede som elev hos Spar Nord. Efter endt elevtid har Jon arbejdet i forskellige pengeinstitutter i Aalborg, Terndrup, og de seneste mange år i Hadsund.

“Kærligheden til Hadsund voksede, og familien flyttede til byen for cirka 15 år siden. Her skiftede vi bopælen i Aalborg ud med et hus på Jagtvej med have, børneværelser, skov og natur lige uden for døren og med nem adgang til vores arbejdspladser i byen; min i sparekassen og min kones som lærer på Hadsund Skole”, fortæller Jon Kristensen og fortsætter: 

“Maria Gammelgaard og jeg har for et par år siden fejret kobberbryllup, og vores to drenge er ved at blive voksne. Oliver er 18 år og går på EUX-tømreruddannelsen, mens Emil er 15 år og går i 8. klasse på skolen. Begge vores drenge spiller fodbold; Oliver i Hadsund og Emil i Hobro”.

“Maria er født og opvokset i Hadsund, en ægte Hadsunder, og var den store fortaler for byen, da vi besluttede at flytte fra Aalborg. Jeg var lidt skeptisk i starten, men i dag vil jeg ikke bytte Hadsund ud igen”.

Jon er aktiv i byen som bestyrelsesmedlem i Hadsund Hallerne, aktiv i motionscenteret og målmand på oldboysholdet i Hadsund Boldklub Fodbold.

“Jeg har altid dyrket en del sport, blandt andet håndbold, og har gennemført flere maraton- og langdistanceløb, og det endda i ganske respektable tider. Nu træner jeg i motionscenteret i hallen og står i målet på oldboysholdet, som vi startede sidste år i Hadsund, og det er både sjovt, og der er et utroligt godt kammeratskab omkring holdet”.

“Derudover er jeg bestyrelsesmedlem i Hadsund Hallerne, som befinder sig i en utrolig spændende tid, hvor Hadsund Hallerne er ved at blive udbygget og omdannet til et større kraftcenter for området omkring Hadsund. Det er spændende at være med til og rigtig godt for vores område”, fortæller Jon Kristensen. 

Privatkunderådgiver med fokus på drømme og sund fornuft

“Jeg er glad for mit job og mine kolleger i Sparekassen Danmark. Vi har et godt sammenhold og mange fælles relationer, der gør det sjovt at gå på arbejde. Fagligt set er min store passion private kunder og at være med til at opfylde drømme om boligen, bilen eller noget helt andet. Vi skal have sund fornuft, men også være medspillere, og det er vi både i vores rådgivning og gennem de mange donationer fra Sparekassen Danmark Fonden Hobro, det gør en stor forskel for lokale projekter, ildsjæle og de mange foreninger i området. Jeg har selv haft fornøjelsen flere gange at være ude hos foreninger og overrække en donation fra Sparekassen Danmark Fonden Hobro, og det er simpelthen fantastisk at komme ud og møde nogle af de mange lokale ildsjæle, vi har omkring Hadsund”, slutter Jon og smiler.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler