ForsideHobroKalder alle portvins elskere i Hobro - Kæmpe og gratis portvinsfestival hos...

Kalder alle portvins elskere i Hobro – Kæmpe og gratis portvinsfestival hos Hobro Vinhandel

- Annonce -

Kalder alle portvins elskere i Hobro – Kæmpe og gratis portvinsfestival hos Hobro Vinhandel

Hobro Vinhandel inviterer til en imponerende og gratis portvinsfestival den 22. december 2023. Et oplagt sted at finde den helt rigtige portvin, der kan gøre julebordet endnu mere hyggelig og lækker. 

Butikschef i den lokale vinhandel i Hobro Daniel Granding og hans dedikerede personale vil forvandle butikken på Østergade til et hyggeligt portvinsparadis med smage-øer, der præsenterer et bredt udvalg af ca. 25 forskellige portvine.

– Besøgende kan se frem til at opleve smagsoplevelser som Rosé portvin, LBV, Vintage (både nye og gamle årgange!) og tawny, fortæller Daniel Granding til Mariagerfjordpostn.dk og fortsætter begejstret, der vil også være Recioto, sherry og Pineau des Charentes på programmet denne aften. Og for dem, der ønsker et dansk touch til risalamanden, er der endda mulighed for at smage danskproduceret kirsebærvin.

Portvinsfestivalen finder sted den 22. december mellem kl. 17-20 i butikken på Østergade 3 i Hobro, og det er ganske gratis at deltage. Der kræves ingen tilmelding; det er blot at møde op inden for tidsrummet og nyde denne enestående mulighed for at udforske portvinens verden. 

Hobro Vinhandel, ledet af Butikschef Daniel Granding i de seneste 5 år, har udviklet sig til en hjertevarm destination for vinelskere og gavekurvsentusiaster. Butikken beskæftiger i dag en håndfuld dedikerede medarbejdere og har gennem årene udvidet butiksarealet og tilføjet nabobygningen til lager og pakkeri af eksklusive gavekurve til både private og erhverv. 

Festivalen er ikke kun en smagsoplevelse, men også en invitation til at opleve julestemningen hos Hobro Vinhandel, der denne dag også vil have specielle tilbud. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet