ForsideHobroKLUMME: Det er blevet tid til 1/16-delsfinalen i Pokalen, hvor vi i...

KLUMME: Det er blevet tid til 1/16-delsfinalen i Pokalen, hvor vi i dag får besøg af de danske mestre

- Annonce -


Af Teknisk Chef Hobro IK Lars Justesen

Det er blevet tid til 1/16-delsfinalen i Pokalen, hvor vi i dag får besøg af de danske mestre. På vejen til denne kamp mod FC København, har vi vundet to kampe i Pokalen. 


Første kamp var på udebane mod Vejgaard B, hvor vi måtte ud i forlænget spilletid for at sikre avancement. Her dukkede Emil Søgaard op og scorede først til 1-0, før Don Deedson lukkede kampen til 2-0. 

Næste kamp i pokalen spillede vi så, igen på udebane, mod SFB Oure. Her blev det til en 3-0 sejr, hvor Muamer Brajanac, Emil Søgaard og Laurs Skjellerup scorede. Dette var samtidig Laurs Skjellerups første seniormål og dermed første mål for sin barndomsklub. 

På denne måde banede vi vejen til kampen mod FC København, som træder ind i denne runde af Pokalen, hvilket gør at det er de danske mestres første kampe i dette års pokalturnering. 

Pokaleventyret lever og vi skal ud at jagte endnu en fed oplevelse mod FC København, som vi, senest de var på besøg på DS Arena, slog 2-1. I en kamp, hvor DS Gruppen fejrede deres 50-års jubilæum, hvorfor vi spillede i orange trøjer. Målscorerne i denne kamp var Julian Kristoffersen og Emannuel Sabbi. Før denne kamp har vi også slået FC København med hele 4-2. Også på DS Arena. Her scorede Jung-Bin Park, Mayron George scorede to og Hans Henrik Andreasen scorede et. Nogle husker måske også en 3-0 sejr i Parken i vores første Superliga sæson. 

I Pokalen er vores bedste resultat en kvartfinale-plads. Dette resultat kom i 09/10 sæsonen, hvor vi efter at have slået AaB ud med 2-1 på DS Arena, skulle spille mod FC Midtjylland om en plads i semifinalen. Her blev det desværre til et 2-1 nederlag til Hedens drenge. Dette resultat blev tangeret i sæsonen 17/18, hvor vi igen røg ud til FC Midtjylland. Denne gang efter forlænget spilletid. 

Med dette vil jeg sige at alt kan ske i Pokalen. Vi kommer med god selvtillid i ryggen efter godt resultater i de seneste 3 kampe og jeg er sikker på at vi kan byde FC København op til dans i dagens pokalkamp. Og med et fyldt DS Arena og jeres opbakning fra lægterne er jeg sikker på at vi kan levere en god indsats i dagens opgør. 

Rigtig god kamp.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet