ForsideHobroKLUMME: I forårets kampe har vi haft et gennemsnit på godt to...

KLUMME: I forårets kampe har vi haft et gennemsnit på godt to mål pr. kamp

- Annonce -

Af Teknisk Chef Lars Justesen Hobro IK

Vi er tilbage på DS Arena, hvor vi ikke har tabt en kamp i 2023. Det er lykkes os at gøre vores hjemmebane til et fort og det skal det fortsat være efter i dag. Dagens modstander er i dag FC Fredericia, der kommer med fire sejre i deres seneste fire kampe. Det er dermed to formstærke hold, der i dag mødes til en vigtig kamp i kvalifikationsspillet.

Et kvalifikationsspil som vi selv har fået en rigtig god start på, hvor det er blevet til to sejre i de to første kampe samt uafgjort i den seneste kamp. En kamp vi spillede mod Fremad Amager, hvor Jacob Tjørnelund scorede det udlignende mål dybt inde i overtiden. Det gav os et vigtigt point, der gør at vi fortsat har seks point ned til nedrykningsstregen.

Samlet set har vi fået point i syv af de seneste 9 kampe. Noget, der har været stærkt medvirkende til dette, er at vi har fået gang i målscoringen, hvor vi i forårets kampe har haft et gennemsnit på godt to mål pr. kamp. Netop det med at score flere mål er noget, der blev arbejdet stenhårdt på vinteren over, og at vi nu kan se, at det hårde arbejde nu bærer frugt, er rigtig glædeligt. 

Vi skal fortsætte de gode takter og på denne måde fortsætte vores gode stime på hjemmebane samt den gode stime i foråret. Og med jeres opbakning fra lægterne er jeg sikker på, at vi i fællesskab kan lykkes med.

Rigtig god kamp. Der er kampstart søndag den 23. april kl. 14.00.

LÆS OGSÅ: Trænerjob og bosætning i Hobro

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler