ForsideHobroKLUMME: Vi fortsætter pointstimen i dag på DS Arena

KLUMME: Vi fortsætter pointstimen i dag på DS Arena

- Annonce -

KLUMME: Vi fortsætter pointstimen i dag på DS Arena

Af Lars Justesen, Teknisk chef Hobro IK

For anden weekenden i streg kan vi byde velkommen til Top 6 fodbold her på DS Arena. I seneste kamp bød vi jo velkommen til AaB, som I jo nok ved, vi slog med 2-1. AaB har dermed kun tabt to kampe i hele sæsonen, én på hjemmebane og én på udebane. Begge nederlag står vi bag, hvilket må siges at være noget af en præstation. Tak for den flotte opbakning fra lægterne!

Jeg er stolt af holdet, trænerteamet og vores klub over, at vi efter at være kommet bagud sent i kampen formår at slå tilbage og tage alle tre point mod et hold, der med alt sandsynlighed, skal spille Superligafodbold i den kommende sæson. I en kamp, hvor vi i store perioder var et bedre hold, hvor vi spillede med mod og kynisme, hvilket var medvirkende til at gøre det svært for AaB og dermed også give os sejren. Selv om vi er et ungt hold, hvor startelleveren havde en gennemsnitsalder på godt 23 år, spillede vi modent og flot fodbold. Stor ros til alle involverede for det flotte resultat.

Det er et resultat vi skal følge op på i dagens kamp mod FC Fredericia. Vi skal følge op på stimen med point i fire af de seneste fem kampe så vi til sidst kan slutte som ’Best of the rest’ på en tredje plads. FC Fredericia har lige som os selv formået at lave nogle flotte spillersalg i vinterens transfervindue og det er derfor et lidt andet hold end vi kender det fra efteråret. Vi selv har formået at få spillet vores nye spillere fra januartransfervinduet godt ind på holdet og de har alle vist sig flot frem. Kendetegnene for dem alle er at de har knoklet på og arbejdet stenhårdt hver dag. Nogle har måske ikke startet hver gang, men de har været klar i det øjeblik, der har været brug for dem, hvilket de seneste kampe har vist.

Jeg håber og tror, at vi kan følge op på den flotte sejr over AaB og vi kan fortsætte stimen med point i fire af de seneste fem kampe, så vi igen kan få en festlig dag her på DS Arena.

Rigtig god kamp.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler