ForsideMariagerfjordKredsbestyrelsen i Venstre Mariagerfjord Kommune har evalueret Folketingsvalget

Kredsbestyrelsen i Venstre Mariagerfjord Kommune har evalueret Folketingsvalget

- Annonce -

Kredsbestyrelsen i Venstre Mariagerfjord Kommune har evalueret Folketingsvalget

Kredsbestyrelsen i Venstre Mariagerfjord Kommune har afholdt et godt evalueringsmøde, hvor den samlede kredsbestyrelse deltog sammen med den lokale folketingskandidat Henrik Buchhave.

– Vi har evalueret valgkampen og er samlet set glade for valgkampen på trods af, at venstre gik tilbage i folketingsmedlemmer, fortæller formand for Kredsbestyrelsen Jess V. Laursen.

– Valgkampen med Henrik Buchhave var lang og startede ca. 4 uger før valget d. 1. Nov. – Kredsbestyrelsen vil gerne fremhæve cafemødet på Postgården i Mariager, hvor der var en god debat og flere partier var fremmødt.

– Vi har været meget tilfredse med Henrik Buchhaves store indsats i Mariagerfjord-området under valgkampen. Henrik Buchhave har været meget aktiv i alle arrangementer. På debatmøder, gader og stræder. Henrik Buchhave har også givet udtryk for at samarbejdet har fungeret rigtigt godt og at vi alle er klar til en “tur” mere til næste folketingsvalg, slutter Jess V. Laursen.

Kredsbestyrelsen indstiller Henrik Buchhave til genvalg, som venstre kandidat i Mariagerfjord og hele Nordjylland.

Kredsbestyrelsen består af : Søren Lindberg, Anders Laustsen, Peter Olsen, Karna Frandsen, Bente Fiil og formand Jess V Laursen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet