ForsideMariagerfjordMariagerfjord Dartklub spiller sig i toppen af rækken

Mariagerfjord Dartklub spiller sig i toppen af rækken

- Annonce -

Mariagerfjord Dartklub spiller sig i toppen af rækken

Mariagerfjord Dartklub er i en rivende udvikling – både som klub, men især også sportsligt.
Det blev bevist i denne weekend, hvor klubbens førstehold var på besøg hos Dronningborg Dar Klub og Randers Dart Club 2.

I første kamp blev det til en overbevisende sejr på 4-12, hvor Claus Rasmussen leverede det hurtigste sæt for holdet på 15 dart, hvor han lukker på 116. Udover Claus Rasmussen, vandt de andre tre spillere, Matti Mollerup, Michael N. Bager og holdkaptajn Morten Nymann ligeledes tre kampe hver. I hver holdkamp, spilles der 16 singler, altså alle mod alle.

Herefter gik turen videre til Randers Dart Club, hvor næste match skulle spilles kl. 16.00 lørdag. Randers Dart Club betragtes som en af topholdene i rækken, så der var udsigt til en svær kamp for drengene fra Hobro.

Og det viste sig også at blive en meget tæt kamp. Da spillerne var halvvejs, stod det helt lige mellem holdene med stillingen 4-4.

”Som holdkaptajn vidste jeg godt at vi skulle finde vores bedste spil frem til denne kamp, hvis vi ville have point med herfra”, siger holdkaptajn Morten Nymann.

Kampen var helt lige ved stillingen 7-7, inden de sidste to kampe skulle afvikles. Nu kunne det gå begge veje; Randers kunne med to sejre vinde kampen, men i stedet var det Matti Mollerup og Michael N. Bager, der viste den bedste form og da den sidste double var ramt, stod Mariager Dartklub med alle 3 point og en holdsejr mere.

Med en sejr over Randers Dart Club på 7-9, hentede Mariagerfjord Dartklub maksimum point og ligger nu á point med Route 180 på førstepladsen i Danmarksserien

”Jeg er så stolt på holdets og klubbens vegne”, fortæller holdkaptajn Morten Nymann og fortsætter:

”Det her viser bare at vi er på rette vej, både sportsligt men især også som klub”.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet