ForsideJobMariagerfjord Kommune søger: Chef for Ældre og Omsorg

Mariagerfjord Kommune søger: Chef for Ældre og Omsorg

- Annonce -

JOBANNONCE: Chef for Ældre og Omsorg i Mariagerfjord Kommune

Vil du stå i spidsen for ældre- og omsorgsområdet i en kommune, hvor der er store ambitioner og planer og derfor kommer til at ske rigtig mange ting i de kommende år? Vil og kan du sammen med områdets mange engagerede medarbejdere og ledere, borgerne og et aktivt politisk udvalg stå i spidsen for at fremtidssikre et bæredygtigt ældre- og omsorgsområde? Så læs mere her…

Mariagerfjord Kommune søger en ny chef for Ældre og Omsorg. Området består af hjemmeplejen, der er organiseret i seks distrikter, syv plejecentre samt sygeplejen, som er opdelt i to distrikter.

Du bliver en del af et velfungerende chefteam indenfor Social, Sundhed og Omsorg samt medlem af kommunens øverste direktions- og chefgruppe. Du skal lede en afdeling med omkring 1.000 dygtige og dedikerede medarbejdere og ledere og et samlet budget på ca. 450 mio.kr.

Området har stort politisk fokus. Der er dels store ambitioner og visioner på området, dels er der igangsat et arbejde med fremtidssikring af et bæredygtigt ældre- og omsorgsområde samt en handleplan for umiddelbar genopretning af økonomien. Begge dele vil være med til at give et solidt mandat og fungere som et værktøj for den første tids arbejde som ny ældre- og omsorgschef.

Ud over at have erfaring med og indsigt i ældre- og/eller sundhedsområdet, skal du kunne begå dig i en politisk styret organisation og være i stand til – med naturlig autoritet – at navigere på alle niveauer i organisationen og i samspil med eksterne aktører.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen, som du finder her.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Søren Aalund på på tlf. 2936 5948 (send gerne en sms) eller associeret partner i Genitor Christian Roslev på tlf. 2520 1505 /mail: chro@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er fredag den 12. januar 2024.

Ansøg her: https://mariagerfjord.career.emply.com/apply/chef-for-aeldre-og-omsorg/3899ht

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Ring 114 ved mistænkelig adfærd

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet