ForsideHobroNatteravnene Hobro har brug for hjælp

Natteravnene Hobro har brug for hjælp

- Annonce -

Natteravnene Hobro har brug for hjælp

Når mørket falder på, og der er ungdomsfester i byen, dukker de op i deres gule jakker for at hjælpe og skabe tryghed blandt de unge nye gæster i nattelivet. For tiden har de fået stillet lokaler til rådighed i Teaterbygningen ved Store Torv, men med udsigten til forandringer i denne bygning, herunder en ny biograf, er Natteravnene på udkig efter andre lokaler i Hobro midtby.

– Natteravnene Hobro har brug for hjælp til at finde og få stillet andre lokaler til rådighed centralt i Hobro midtby, gerne i den nedre del af gågaden og gerne så hurtigt som muligt, fortæller Carsten “Hugo” Asmussen og fortsætter:

“Vi har brug for nogle lokaler, der kan rumme et trygt rum til en ‘Ravnerede’, hvor de unge kan få et pusterum, få vand, lade telefonen op, slappe af, hvis natten er blevet for lang, eller vente på, at de bliver hentet af deres forældre. Men derudover skal lokalerne også kunne bruges som lager af vores vandflasker, jakker og t-shirts samt til at holde vores koordinerende møder, introduktionssnakke med nye personer, som gerne vil prøve at gå en tur som Natteravne, og plads til, at vi kan holde en pause i løbet af aften/natten, når vi er på ‘vagt’ rundt i gaderne i Hobro.”

Natteravnene Hobro er en non-profit organisation, og derfor skal der søges om hjælp til alle tiltag og driftsudgifter, som er forbundet med at skabe tryghed i Hobro midtby.

– Det kan være oplagt med et butikslokale, som ligger i stueetagen på Adelgade, og med et godt stort vinduesparti, der også kan bruges til oplysninger om Natteravnene Hobro. Vi har ingen penge og får ingen faste tilskud til lokaler eller andet. Vi søger efter hjælp ved lokale fonde til synlighedseffekter og hvad der ellers skal deles ud til de unge, som vi møder ude i nattelivet. Heldigvis bliver vi ofte tilgodeset af fonde, når vi søger om denne form for hjælp – Men lige nu har vi udfordringen med lokaler, som vi har brug for hjælp til. Så vi håber, at der er en udlejer/ejer, der kan se sig selv i at bidrage til dette sociale ansvar ved at huse os,” smiler Hugo.

Med de store planer som Campus og Hobro som uddannelsesby vurderer Natteravnene, at der vil komme et ekstra behov i fremtiden for deres indsats, og at mere jordnære lokaler vil gavne de unges tryghed i Hobro midtby.

Natteravnene i Hobro gæster også ofte sommerfester og arrangementer i de omkringliggende landsbyer, som Onsild, Valsgaard, Doense og kommer gerne ud til flere.

Kan du hjælpe Natteravnene i Hobro med lokaler eller andet – Kan du kontakte Carsten Hugo Asmussen, der er formand på mail: hobro@natteravnene.dk.

LÆS OGSÅ: Færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler