ForsideHobroNytårskoncert i Hobro med Aalborg Symfoniorkester og Hr. Weyse

Nytårskoncert i Hobro med Aalborg Symfoniorkester og Hr. Weyse

- Annonce -

Nytårskoncert i Hobro med Aalborg Symfoniorkester og Hr. Weyse

Når Hobro Musikforening onsdag d. 10. januar præsenterer årets nytårskoncert med Aalborg Symfoniorkester, er det med et rent dansk set up med den unge dirigent Magnus Larsson, stjernesopranen Denise Beck og konferencieren hedder Jens Jacob Tychsen, som måske bedre kendt som Hr. Weyse fra Tv-serien Badehotellet.

Det nye år bydes velkommen med sprudlende og klassiske nytårskoncerter med alt fra vidunderlige wienervalse over traditionelle nytårsværker til smukke arier.

Solisten i år er den lyriske, dansk-tyske sopran Denise Beck, der til daglig bor i Berlin, men har hele verden som sin scene. Hun optræder jævnligt i store opera- og koncerthuse i Wien, München, Amsterdam, Oslo og Moskva, og herhjemme har hun både sunget hos Den Jyske Opera og på Det Kgl. Teater.

Denise Beck har indspillet flere albums bl.a. med DR Symfoniorkestret og Michael Schønwandt og har gennem tiden modtaget en lang række priser og i december 2021 blev Denise Beck slået til Ridder af Dannebrog.

Værtsrollen er i år lagt i hænderne på skuespiller Jens Jacob Tychsen, der fik sit helt store folkelige gennembrud i 2013, da vi første gang kunne opleve ham som kvindecharmøren og smørtenoren, kongelig skuespiller Edward Weyse i Badehotellet på TV 2. Her fik Tychsen, der i øvrigt selv var kongelig skuespiller i otte sæsoner, også mulighed for at udfolde sit musikalske talent, og mon ikke, der også bliver lejlighed til at opleve det ved nytårskoncerten.

På podiet foran Aalborg Symfoniorkester står i år operadirigent Magnus Larsson, som nogen måske har hørt i de syv afsnit af podcasten Operaguiden på P2.

Koncerten finder sted på Mariagerfjord Gymnasium kl. 19:30 og der kan købes billetter via Hobro Musikforenings hjemmeside hobromus.dk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler