ForsideHobroSeniorrådet om lukning af småskadeklinik i Hobro

Seniorrådet om lukning af småskadeklinik i Hobro

- Annonce -

Seniorrådet om lukning af småskadeklinik i Hobro

AF Jens Peter Ellefsen Formand Seniorrådet Mariagerfjord

Seniorrådet og Handicaprådet i Mariagerfjord Kommune har behandlet det fremsendte høringsmateriale vedrørende gennemgang af udvalgte områder i Region Nordjylland 2024.03.01.  

Seniorrådet og Handicaprådet har følgende bemærkninger til lukning af Småskadeklinikken i Hobro:

I stedet for at lukke Småskadeklinikken bør der være fokus på at udnytte tilbuddet bedre til gavn for borgerne i nærområdet, herunder specielt ældre og de mest udsatte borgere. Det er ingen hemmelighed, at der er stort pres på skadestuen på Aalborg Sygehus og lang ventetid. Dette forslag lægger op til flere opgaver til skadestuen i Aalborg. En lukning af tilbuddet vil efter vores overbevisning betyde, at flere borgere fra Mariagerfjord Kommune vil søge mod Randers, som er tættere på.

Gennemgang af udvalgte områder i Region Nordjylland 2024 er fremkommet på baggrund af den økonomiske situation i Region Nordjylland. Ifølge høringsmaterialet er der ikke besparelser ved at lukke Småskadeklinikken i Hobro. Region Nordjylland vil skulle betale for de borgere, som vælger at køre til Randers for at modtage behandling. Det giver ikke mening for os at Småskadeklinikken på Hobro Sygehus skal lukke.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet