ForsideHobroSocialdemokratiet Mariagerfjord inviterer til nytårstaffel i Hobro

Socialdemokratiet Mariagerfjord inviterer til nytårstaffel i Hobro

- Annonce -

Socialdemokratiet Mariagerfjord inviterer til nytårstaffel i Hobro

Ny regering på tværs af midten, torne i regeringsgrundlag, skarpe toner i debatten og undren rundt omkring. 

Der er mange spørgsmål i luften og når Socialdemokratiet i Mariagerfjord byder til Nytårstaffel for alle interesserede, bliver der mulighed for at få sat ord på de mange spørgsmål direkte fra Mariagerfjords lokale repræsentant i Folketinget, Per Husted. 

Det lokale får også et ord med på vejen i forhold til det arbejde, der er lavet i Mariagerfjord det sidste års tid. Der er gode aftryk af Socialdemokratiet og selv om mange vælgere synes at partierne i lokalpolitik er meget lig hinanden, så er det af betydning at have partipolitikken repræsenteret. 

Foruden oplæg, bliver der gode muligheder for at stille spørgsmål direkte til dem, der sidder med ved bordet, og der må være mange spørgsmål, når der dannes regering på tværs af midten. 

Det lykkedes at fastholde statsministeriet, og det var en fornøjelse at se Mette Frederiksen, ikke alene føre en sober valgkamp, men også fastholde det hun lovede, og skabe en regering på tværs af midten i fordragelighed. 

Der er bestemt torne og ikke alt synes at være plukket i den Socialdemokratiske baghave til regeringsgrundlaget, men det samme høres i Venstre kredse, så mon ikke der er givet og taget i rimelighed på tværs, siger kredsformand Tommy Sørensen, og når alt kommer til alt. Så har dansk politik altid været et kompromis. 

2022 må siges at have været et godt år for Socialdemokratiet, der ikke alene gik frem, så en pæn fremgang i personlige stemmer på Statsminister Mette Frederiksen, men også fik en lokal stemme med i Folketinget i form af Per Husted. Den lokale stemme tillige af en lokal person betyder meget for et lokalområde som Mariagerfjord, der let glemmes med de særegenskaber der er. 

Alle er meget velkommen og dørene åbnes kl. 14.00 i Hobro Medborgerhus på kommende lørdag d. 14. januar.

LÆS OGSÅ: Per Husted: Udvalg og ordførerskaber på plads

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler