ForsideHobroStor udvidelse hos Apoteket Fyrkat i Hobro

Stor udvidelse hos Apoteket Fyrkat i Hobro

- Annonce -

Stor udvidelse hos Apoteket Fyrkat i Hobro

Apoteker Lars Walmar, der også står bag apotekerne i Mariager, Hadsund og Terndrup, åbnede Apoteket Fyrkat tilbage i 2020 på Thurøvej 9 i Hobro Syd. Med indgangen til 2023 blev Apoteket Fyrkat udpeget af lægemiddelstyrelsen til at have apotekervagten for området i og omkring Hobro i Mariagerfjord Kommune.  

Apoteket Fyrkat er med apotekervagten de næste 5 år forpligtet til at have længere åbent morgen og aften, samt i weekenden og på helligdage. Apotekeren er i fuld gang med en stor udvidelse af Apoteket og kan inden længe byde indenfor i et butikslokale, der bliver ca. en tredjedel større end da butikken slog dørene op for år tilbage.

-Vi får nu indrettet butikslokalet hos Fyrkat Apotek som et stort selvstændigt rum med højt til loftet i bygningen, hvor vi tilbage i 2020 etablerede Fyrkat Apotek, fortæller Lars Walmar til Mariagerfjordposyten.dk og fortsætter:

-Vi er blevet rigtig godt modtaget i Hobro, og oplever at kundestrømmen stiger måned for måned. Vi vil bruge den ekstra plads i butikken til bedre, at kunne præsentere vores store udvalg af produkter, så kunderne får mere plads omkring sig, når de bliver ekspederet, vejledt og rådgivet af personalet.

-Udover butikslokalet får vi også indrettet et lille vaccinerum og et stort “koldlager” til alle vores opbevaring af ting. Ikke bare for Apoteket Fyrkat, men også for de andre apoteker-butikker som vi har. Sidst, men slet ikke mindst, indretter vi også et stort personalerum og mødelokale, hvor vi kan holde interne personalemøder, kursus mm, slutter Lars Walmar.

Ombygningen og indretningen af butikslokalet hos Fyrkat Apotek er ikke helt færdig endnu, men forventes at blive det inden for kort tid. På billedet ses apoteker Lars Walmar i butikken foran den store nye kunde-betjeningsdisk, som fragtmanden lige har leveret og liften som håndværkerne har brugt til at lave den store skillevæg og til at opsætte energirigtig belysning i butikken. 

Apoteker Lars Walmar står bag Fyrkat Apotek, Mariager Apotek, Hadsund Apotek og Terndrup Apotek og har for tiden 32 ansatte.

LÆS OGSÅ: 5 nye svende på årets første måneder hos Lillegården EL 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet