ForsideHobroSvitlana fra Ukraine har været en nøgleperson i julemåneden hos Hobro Vinhandel

Svitlana fra Ukraine har været en nøgleperson i julemåneden hos Hobro Vinhandel

- Annonce -

Svitlana fra Ukraine har været en nøgleperson i julemåneden hos Hobro Vinhandel

Hos Hobro Vinhandel forsøger de sammen med Mariagerfjord Kommune og herunder det lokale jobcenter, at gøre en forskel for mennesker, som er på kanten af arbejdsmarkedet. 

– Takket være Dania Chaker fra Jobcenteret er det lykkedes endnu engang – dog på en lidt mere tragisk baggrund end normalt.

– Vi har gennem de seneste par måneder haft et praktikforløb kørende med denne unge og skønne dame (på billedet). Svitlana er fra Ukraine og har, ligesom så mange andre, været nødsaget til at flygte fra krigen i hendes hjemland, fortæller Daniel Granding Sloth fra Hobro Vinhandel og fortsætter:

– At hun så oven i købet er kommet smilende ind ad døren med en fantastisk arbejdsmoral – det er ganske enkelt imponerende, taget situationen i betragtning.

Normalt er målsætningen med et praktikforløb, at personen skal ende i fast arbejde. I dette tilfælde er drømmescenariet for Svitlana, at hun kan komme tilbage til hendes familie, som stadig er i Ukraine.

– Vi har forsøgt, at skabe en positiv og tryg tilværelse i Hobro Vinhandel for Svitlana, hvor hun gennem praktikken har været meget aktiv omkring vores pakkeri af julegaver og kurve. Svetlana stopper ikke i Hobro Vinhandel selvom 1. praktik er gennemført – Vi har lavet en plan med kommunen om en forlængelse af praktikken, og dernæst er målet, at hun kan fortsætte / blive ansat i Hobro Vinhandel efterfølgende.

– Vi ved ikke hvordan verden ser ud i 2023, men så dygtig og positiv en medarbejder, vil vi gerne forsøge at holde på, slutter Daniel og smiler til Svitlana.

Svitlana har også nydt tiden hos Hobro Vinhandel.

– Det har været en god periode, hvor jeg har fået lov til at bruge min kreativitet med at designe og pakke de bestilte gavekurve. Ved siden af jobbet er jeg også meget kreativ med perler og har også fået lavet flere juledekorationer, fortæller Svitlana og fortsætter:

– Det har været en god tid hos Hobro Vinhandel og jeg håber, at jeg kan fortsætte i lang tid.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet