ForsideHobroThomsen: Kolding var kyniske i felterne - Vi skal sikre os top...

Thomsen: Kolding var kyniske i felterne – Vi skal sikre os top seks hjemme mod B93

- Annonce -

Thomsen: Kolding var kyniske i felterne – Vi skal sikre os top seks hjemme mod B93

Cheftræner Martin Thomsen og de gule vikinger fra Hobro havde lørdag den 2. marts taget på togt mod syd. Kolding var målet, og missionen var klar: Der skulle hentes point med hjem til Hobro og dermed sikre sig en plads blandt seks hold i slutspillet af NordicBet Ligaen.

Missionen mislykkedes med en 3-1 sejr til Kolding.

Mariagerfjordposten.dk fik en kommentar fra cheftræner Martin Thomsen, da han sammen med resten af truppen var hoppet på Als Bussen, og kursen var sat hjemad mod Hobro.

“Vi var en del af en meget tæt fodboldkamp, hvor der var chancer i begge ender. Kampen bliver åbnet lidt op i anden halvleg, da vi kommer tilbage efter at være bagud 1-0. Vi fik en kæmpe chance for at komme foran 2-1, og havde vi scoret, var det naturligvis blevet en helt anden fodboldkamp. I stedet ender de med at vise kynisme i felterne til sidst, og vi ender med at tabe en ellers lige fodboldkamp,” fortæller Martin Thomsen og fortsætter:

“Nu skal vi mobilisere alle kræfter til næste kamp og fokusere 100 procent på den og gøre det færdigt i forhold til at komme i top seks. B93 skal sendes hjem med et nederlag på fredag,” slutter cheftræneren.

Næste gang de gulblusede fra Hobro skal i aktion er fredag den 8. marts, hvor de spiller på hjemmebane mod B93. Kampen har kampstart på DS Arena kl. 18.30.

KONKURRENCE: Du kan deltage i en konkurrence om billetter til kampen fredag den 8. marts ved at sende os en mail på redaktion@mariagerfjordposten.dk eller ved at udfylde nedenstående: (I selve beskedfeltet er du velkommen til at komme med et gæt på resultatet på fredagens kamp mod B93)

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Vi trækker en vinder onsdag aften den 6. marts kl. 21.00.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet