ForsideMariagerfjordUdvalget for Sundhed og Omsorg skal drøfte deltagelse i topmøder, konferencer, kurser...

Udvalget for Sundhed og Omsorg skal drøfte deltagelse i topmøder, konferencer, kurser og studietur

- Annonce -

Udvalget for Sundhed og Omsorg i Mariagerfjord Kommune holder møde den 6. december 2022, hvor der bl.a. på dagsordenen er: Studietur samt deltagelse i konferencer, temadage mv. for Udvalget for Sundhed og Omsorg

Der lægges op til en drøftelse i Udvalget for Sundhed og Omsorg af Udvalgets deltagelse i topmøder, konferencer og kurser samt ønsker til en eventuel studietur for Udvalget herunder indhold til studietur, mulige destinationer, udbytte og tidspunkt for turen.

Indstilling

Direktøren for Social, Sundhed og Omsorg indstiller til Udvalget for Sundhed og Omsorg:

1. At udvalget drøfter Udvalgets deltagelse i topmøder, konferencer mv. samt studietur for udvalget i forhold til indhold/temaer, mulige destinationer og tidspunkt for studieturen.

Sagsfremstilling

Der afsættes årligt 35.000 kr. i budgettet til udvalget, som kan anvendes til topmøder, konferencer og studietur. Beløbet inkluderer deltagergebyrer og afledte omkostninger til eksempelvis transport, overnatning mv. Uforbrugte midler overføres mellem årene. Deltagelse i topmøder, konferencer, studietur mv. aftales på forhånd i udvalget.

Udvalget for Sundhed og Omsorg har i 2022 uforbrugte midler på ca. 44.000 kr., som forventes overført til 2023.

Konferencer og topmøder varierer ift. deltagerbetaling og afledte omkostninger.En studietur til udlandet vil formentlig koste cirka 80.000-100.000 kr. afhængig af destination, priser til transport og indkvartering samt faglige aktiviteter. En studietur i Danmark vil koste ca. 50.000-60.000 kr. afhængigt af destination priser til transport og indkvartering.

Der lægges på den baggrund op til en drøftelse i Udvalget i forhold til Udvalgets deltagelse i topmøder, konferencer samt ønsker til studietur.

Udvalget drøfter;

  • ønsker til deltagelse i topmøder, konferencer ?
  • ønsker til studieturs indhold/temaer, udbytte samt mulige destinationer og tidspunkt for turen.

Studieturen kan have en varighed på maksimalt 2-3 dage og afholdes jf. ovenstående indenfor udvalgets budgetramme. Drøftelserne af Udvalgets deltagelse i konferencer og studietur kan også ses i sammenhæng med punkt om årsrulleplan samt udvalgets virke mv.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler