ForsideHobroEfter 35 års fravær er IK Rosendal Herre tilbage i serie 2

Efter 35 års fravær er IK Rosendal Herre tilbage i serie 2

- Annonce -

IK Rosendal Herre i Historisk Oprykning 

I weekenden sikrede 1. holds herre i IK Rosendal oprykning til Serie 2 – ved at vinde stort sidste kamp med ikke mindre end cifrene 11 – 1. De har i efteråret kun tabt en enkelt kamp og spillet én uafgjort – hvilket må siges at være mere end bestået. En målscore på mere end 50 mål – taler sit tydelige sprog i forhold til et meget angrebsivrigt hold, som derudover står godt i forsvaret.

Det har været en forrygende sæson med et meget ungt mandskab hvor gennemsnitsalderen ikke er mere end omkring de 20 år – ældste spiller er anfører Emil som i år fylder 24.

De har spillet meget seværdig fodbold – deres stabilitet har kendetegnet efterårssæsonen.
I foråret missede de akkurat oprykning og efter at havde klaret sig rigtig godt i pokalturneringen i foråret – så det lå lidt i kortene at oprykning til Serie 2 kunne være et realistisk mål og kunne lykkes her i efteråret.

Det helt unikke i seniorafdelingen er at sammenholdet på tværs af de 4 hold aldrig har været stærkere det mærkes til træning og i kampe og ikke mindst i 3. halvleg.
Der var derfor stor opbakning da holdet spillede sidste kamp lørdag den 29. oktober på Sparekassen Park hvor omkring 150 mødte op og hyldede det unge hold da de med champagne og flotte oprykningstrøjer kunne række armene i vejret, da kampen blev fløjtet af.

Det kan næsten kaldes historisk da klubben ikke har spillet i serie 2 siden 1987. Det bliver rigtig spændende at følge holdet til foråret.

Det har generelt været en god sæson i Rosendal.
2. holdet som spiller i serie 4 skal i dag spille playoff kamp om oprykning til serie 3 – På Sparekassen Park i Rosendal lørdag d. 4. november kl. 13.00 mod Doense Vebbestrup.

Klubbens helt unge serie 5 hold, som er kommet tilbage fra efterskolen – vandt deres række og har spillet sig i serie 4 til foråret.

Nu er det blot at se frem til en spændende forårssæsonen hvor der bla. vil ske udskiftning på cheftrænerposten. Per Sørensen har stået i spidsen for senior afdelingen, men ønsket har været at prøve noget andet.

Klubben ønsker Per Sørensen det allerbedste.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet