ForsideMariagerfjordFælles om litteratur i februar  

Fælles om litteratur i februar  

- Annonce -

Fælles om litteratur i februar  

Gode historier, nye oplevelser og ikke mindst fælleskabet er i fokus, når Mariagerfjord Bibliotekerne byder indenfor til ‘fælles om litteratur’ den 22. & 26. februar samt den 13. marts.

Højtlæsning og fælleslæsning for voksne

Til ‘Fælles om litteratur’ kan man opleve fælleslæsning og et fællesskab omkring litteraturen. Det er fælleslæsning, hvor alle har mulighed for at være med – uanset deres viden om og kendskab til litteratur. Alle får nemlig udleveret et digt eller en kort novelle, så man kan følge med, når bibliotekaren læser højt. I løbet af oplæsningen holdes der pauser, så man i fællesskab kan tale om det oplæste stykke.

Teksten i centrum

Der er mange måder at forstå en tekst på, og det bliver tydeligt, når man i fællesskab taler om en tekst. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, når det gælder litteraturen. Det handler i fælleslæsningen om, hvordan man selv oplever en tekst. Derfor vil alle nok også opleve, at de mange forskellige opfattelser af teksten vil give en selv en ny og større forståelse.

Der er flere muligheder for at opleve og være fælles om litteraturen – 2 gange i løbet af februar og en enkelt gang i marts:

Hadsund: torsdag d. 22. februar kl. 10-11.30

Arden: mandag d. 26. februar kl. 15-16.30

Hobro: onsdag d. 13. marts kl. 11-12.30

Arrangementet er ganske gratis og kræver ingen tilmelding. Mød blot op i udlånet på de forskellige biblioteker. Læs mere om arrangementet og find et overblik over alle datoer på Mariagerfjord Bibliotekernes hjemmeside: www.mariagerfjordbibliotekerne.dk

LÆS OGSÅ: Hurtig og nem adgang til øjenundersøgelser hos Thiele Hadsund

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet