ForsideØstkystenFeriepartner Kattegat støtter lokale projekter med økonomisk håndsrækning

Feriepartner Kattegat støtter lokale projekter med økonomisk håndsrækning

- Annonce -

Feriepartner Kattegat støtter lokale projekter med økonomisk håndsrækning

Danmarks største danskejede feriehusudlejer, Feriepartner, åbner for syvende år i træk op for ansøgninger til virksomhedens Oplevelsespulje, der støtter lokale initiativer med mere end 1 million kroner på landsplan. Puljens formål er at støtte udviklingen i landets lokalområder til gavn for såvel feriegæster som lokale borgere.

Har du en unik idé til en lokal oplevelse, der kan tilføre værdi til både feriegæster og lokale i Øster Hurup og Hals, kan du nu ansøge om en økonomisk håndsrækning fra Feriepartners landsdækkende Oplevelsespulje, som støtter lokale ildsjæle, virksomheder eller foreninger, der arbejder med udviklende projekter i landets lokalområder.

Hos Feriepartner Kattegat glæder man sig over igen at kunne støtte op om de lokale udviklingsprojekter. Udlejningsbureauet har tidligere blandt andet støttet et kunstværk i Øster Hurup og en pensionisttur til Lille Vildmose og ser frem til endnu en gang at gøre en positiv forskel.

Fra tidligere uddelinger ses her uddeling af midler til Maritime oplevelser Hals. Foto: Feriepartner Kattegat

– Det bringer os altid stor glæde at kunne støtte lokale initiativer. Vi sætter pris på muligheden for at bidrage til forskellige projekter, uanset om det drejer sig om en hyggelig pensionisttur til Lille Vildmose, støtte til en lokal sanggruppes sangbøger eller opførelsen af imponerende kunstværker som fiskeskulpturen på havnen i Øster Hurup. Vi gør vores bedste for at vurdere og støtte bredt for at gavne vores lokalområde bedst muligt, forklarer Bo Møller Johansen, bureauleder hos Feriepartner Kattegat.

Det er syvende år i træk, Feriepartner uddeler midler fra den landsdækkende Oplevelsespulje, som uddeles af 32 udlejningsbureauer fordelt i hele landet.

– Hos Feriepartner er vi tæt på det lokale liv og tæt på sommerhusgæsterne. Derfor er Feriepartners Oplevelsespulje heller ikke bare én, men 32 puljer – én pulje for hvert lokalområde, vi er repræsenteret i. Initiativerne kan være både store og små, men vigtigst af alt er, at vi får mulighed for at bidrage til et aktivt lokalmiljø, som kommer både borgere og turister til gavn, udtaler Flemming Toft Andersen, direktør hos Feriepartner Danmark.

Ansøgningsfrist den 15. april 2024

Man kan allerede nu søge om økonomisk støtte fra Feriepartners Oplevelsespulje. Ansøgningsskemaet kan indhentes på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje og skal indsendes på mail til det lokale bureau senest mandag den 15. april 2024. De udvalgte projekter, som får tildelt midler, vil blive annonceret medio maj.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet