ForsideØstkystenFodboldfest i sigte: Hobro og AaB gæster Boldklubben Viking i Als

Fodboldfest i sigte: Hobro og AaB gæster Boldklubben Viking i Als

- Annonce -

Fodboldfest i sigte: Hobro og AaB gæster Boldklubben Viking i Als

Boldklubben Viking er stolte og meget taknemmelige for at få besøg af NordicBet mandskabet fra Hobro og superligaholdet fra AaB til en spændende venskabskamp lørdag den 29. juni kl. 14.00. Kampen forventes at tiltrække mange tilskuere og skabe en fantastisk atmosfære på stadion i Als.

“Vi glæder os rigtig meget til kampen. Det bliver en fantastisk mulighed for at opleve fodbold på højt niveau,” udtaler Marlene Sand Frandsen, formand for Boldklubben Viking.

Forberedelserne er i fuld gang
For at sikre, at arrangementet forløber gnidningsfrit, er mange frivillige fra Boldklubben Viking blevet kaldt ind til at hjælpe.

“Vores frivillige Vikinger er i fuld gang med forberedelserne. Det er fantastisk at se den entusiasme og dedikation, de lægger i arbejdet,” siger Marlene Sand Frandsen.

Med forventningen om mange tilskuere har Boldklubben Viking taget alle nødvendige forholdsregler. Der vil være boder flere steder på stadion, p-vagter til at hjælpe med parkeringen, og en kølevogn til det forhåbentlig store ølsalg.

“Vi har virkelig sat alle sejl til for at sikre, at alle får en god oplevelse. Fra mad- og drikkevarer til parkeringsforhold – vi har tænkt på det hele,” fortæller Marlene Sand Frandsen.

Kom og vær med
Boldklubben Viking opfordrer alle fodboldfans til at komme og støtte deres hold. Det bliver en dag fyldt med god fodbold, fællesskab og masser af underholdning.

“Vi håber, at mange vil møde op og være med til at skabe en uforglemmelig dag for alle. Vi ser frem til at byde Hobro og AaB velkommen og vise, hvad vores klub kan,” afslutter Marlene Sand Frandsen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler