ForsideHobroJulevinen kan du finde i Meny Hobro

Julevinen kan du finde i Meny Hobro

- Annonce -

Julevinen kan du finde i Meny Hobro

Vinmand og Købmand hos Meny Hobro, Frede Thisted, har pyntet op i afdelingen med druer på flaske eller i bokse med gode priser og et stort udvalg af julevin i alle farver, bobler til nytårsaften og dessertvin, der kan ligge en ekstra dimension på julehyggen.

Netop nu og frem til den 15. december har Meny Hobro et stort vinmarked kørende med masser af gode tilbud. Dykker vi lidt ned i tilbuddene falder øjnene hurtigt over en lækker portvin, sød hvidvin og rødvin, hvor du kan hive dig en hel kasse og blot må slippe en halvtredser pr. flaske. 

Porto Valdouro 10 Years Old Port  

En herlig,forholdsvis mørk og sødmefuld 10 Years Tawny. Farven er smuk murstensrød med et let ravgyldent skær i kanten. Den har en indbydende bouquet med præg af tørret frugt og et strejf af karamel. Smagen har forførende sødme og byder på fedmefyldte frugtnuancer, der kæler for ganen og bliver meget længe i munden. Skøn til Risalamande, deserter med nødder og karamelsamt oste som fx Cheddar, Parmasan, og Vesterhavsost. Den er også pragtfuld som ”hyggevin” enten alene eller til chokolade, nødder og andet godt.

Nugan Bright and Bold Chardonnay

Lavet på den berømte Bourgogne-drue Chardonnay. Bouqueten har præg af eksotiske frugter, honningmelon og et strejf af vanilje. Smagen er tro mod den ædle drue og byder på masser af fedmefyldte frugtnuancer, der på delikat vis komplimenteres af lidt citrus i den lange eftersmag.

La Chasse des Princes IGP Vaucluse

En pragtfuld fyldig rødvin lavet på det sydlige Rhônes super-drue Grenache. Grenache er berømt for, som hoveddrue, at stå bag en række af de allerbedste vine fra Châteauneuf-du Pape. La Chasse er netop fra det sydlige Rhône og primært fra marker i omegnen af Châteauneuf-du-Pape.

Bouqueten byder på røde bær, kirsh og et strejf af sød lakrids. Smagen har stor frugtrigdom. Et væld af modne frugtnuacer og smelter sammen med silkebløde tanniner til en meget harmonisk helhed. Den bliver længe i munden og krydres på blideste vis i eftersmagen. En skøn vin til det røde kød, kalv, lam og grisekød med kraftigt tilbehør.

Se alle tilbudene:

ANNONCE – tilbud gældende frem til 15. december 2022

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler