ForsideHobroKlumme: Drømmen om top 6

Klumme: Drømmen om top 6

- Annonce -

Klumme: Drømmen om top 6

Af Tekniskchef Lars Justesen Hobro IK

Da vi i sommers lagde planen for den nye sæson, satte vi os for, at vi ville opnå noget fremfor for at undgå. Samtidig skulle vi håndtere at vi mistede flere af vores profiler, hvilket må siges at trænerteamet fik håndteret flot. Der var fokus på at implementere en ny spillestil, der skulle gøre hele holdet mere målfarligt uden at gå på kompromis med defensiven. 

Dette resulterede i, at vi nu har sikret top 6, at vi har scoret 26 mål i 22 kampe og at målene er fordelt på hele 12 spillere. Benarbejdet blev lavet i efteråret, hvor et, for os, uvant flot efterår gav et godt udgangspunkt for at drømmen om top 6 kunne gå i opfyldelse, hvilket den endte med at gøre. 

Derfor kan vi nu se frem til 10 fede kampe i oprykningsspillet, ”Jydeligaen” om man vil, hvor vi skal spille mod AaB, Vendsyssel FF, FC Fredericia, Kolding IF og Sønderjyske. 

Som I ved starter vi ud med dagens modstander fra Kolding IF, som er et af to hold, det andet er Sønderjyske, som vi ikke har taget point imod i denne sæson. Dette skal vi have ændret i dag, hvor vi skal gøre det vi er gode til, stå sammen som et hold og straffe Kolding i vores gode perioder. Med hjælp fra jer på lægterne kan vi sammen fortsat opnå flotte resultater på DS Arena. 

Vi jagter i oprykningsspillet den højest mulige placering, vi går ind i alle kampe for at vinde og give jer på lægterne noget at glæde sig over. Og selvom det måske ser svært ud med at hente AaB og Sønderjyske skal vi bestræbe os på, at blive ”Best of the rest”. 

Vi ser frem til nogle fede kampe på DS Arena, hvor vi skal samle mange point sammen i dette oprykningsspil. Dette starter i dag. 

Tak til alle fremmødte, til alle frivillige, partnere og alle andre med hjerte for Hobro IK for opbakningen hidtil i denne sæson! God kamp.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet