ForsideAndetNyt ansigt i Frivilligcenter Mariagerfjord

Nyt ansigt i Frivilligcenter Mariagerfjord

- Annonce -

Der er nyt ansigt i Frivilligcenteret, hvor Lea Pedersen er tiltrådt som ny projektkoordinator. De to hovedopgaver er en indsats i forhold til sorggrupper for pårørende, samt en integrationsindsats omkring de ukrainske flygtninge, der kom til Mariagerfjord. Lea vil også blive mødt i mange mindre opgaver, der falder ind i Frivilligcenterets mange støttemuligheder.


Lea er sandsynligvis kendt af mange frivillige, da hun var i studiepraktik i efteråret 21, hvor hun arbejdede med en undersøgelse omkring mangfoldighed i foreningslivet, hvor særligt handicap var med.


Lea har en kandidat i Socialt arbejde og har et brændende hjerte for at kæmpe for frivilligheden, samt gøre en forskel for udsatte borgere. Derfor kommer Lea til at gøre en pæn forskel for Mariagerfjords mange frivillige, og er klar til dialog om muligheder med frivillige.


Skulle du have lyst til at hilse på eller har brug for hjælp af Frivilligcenteret, så tøv ikke med at komme forbi Frivilligcenterets kontor eller kontakte Lea på: lea@fcmf.dk eller 93 94 95 60.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler