ForsideHadsundPartimedlemmer driver valgcaféer i Hadsund og Hobro

Partimedlemmer driver valgcaféer i Hadsund og Hobro

- Annonce -

Partimedlemmer driver valgcaféer i Hadsund og Hobro

Har du været gennem Adelgade i Hobro eller Storegade i Hadsund i dag har du helt sikkert mødt et væld af folketingskandidater i forskellige farver. 

Socialdemokratiet har oprettet valgcaféer, som drives af frivillige partimedlemmer og på caféerne kan du kigge ind og få en varm kop kaffe, en politisk snak samt stille spørgsmål omkring budskaberne i valgmaterialet fra den lokale Socialdemokratiske kandidat Per Husted.

Åbenhed og dialog

– Vi har været på caféen i Hadsund forrige lørdag, i dag og vil være her igen lørdag den 29. oktober mellem kl. 10 og 12, fortæller Karen Østergaard, der er én af de frivillige kræfter på caféen i Hadsund og fortsætter:

– Vi får besøg af vælgere, som har noget på hjerte og ellers bruger vi caféen til at mødes og koordinere den kommende uges kampagneaktiviteter. 

– Vi har lånt lokalerne i Hadsund, som tidligere husede Andelskassen, af ejendommens nuværende ejere, der ikke er partimedlemmer eller stemmer i vores retning, men med den begrundelse, at det er godt og glædeligt, at der skabes liv i gaden. Det er vi taknemmelig for og glæder os over at demokratiet på den måde får lov til at blomstre.

Valgcaféen i Hadsund bemandes af medlemmer fra partiforeningen Socialdemokraterne Syd-øst i Mariagerfjord, som bl.a. dækker byerne Øster Hurup, Skelund, Veddum, Als, Hadsund, Vive, Assens og Mariager.

Foto: Mariagerfjordposten.dk

Kommer du forbi valgcaféen i Hadsund uden for åbningstiden, er der i vinduet opsat et stort fjernsyn, hvor nedenstående budskaber fra Per Husted cirkulerer:

Grøn Omstilling – Billig Fjernvarme
Der skal fart på udbredelsen af fjernvarme i byområder og i andre grønne løsninger til alle udenfor fjernvarmeområderne. Gas og olie er steget voldsomt som følge af krigen i Ukraine. Det viser endnu tydeligere, at vi skal omstille til vedvarende energi både for klimaets skyld og for at blive uafhængige af ustabile lande.

Hvor ondt skal det gøre
Vi skal have mennesker før systemet. Vi har med Arne pensionen fået et godt tilbud til dem, som har haft de mest nedslidende jobs – der er godt. Men vi skal videre, Vi skal have et mere menneskeligt system, så syge ikke jages rundt i meningsløse afklaringsforløb.

Erhvervsudvikling i hele Danmark
Jeg har det meste af mit arbejdsliv arbejdet med erhvervsudvikling og er selv engageret i en række projekter. Udfra det kan jeg se, at selvom der er gode intentioner fra politisk side, så laves der ofte lovgivning, som hæmmer udviklingen. Det skal vi have ændret.

Psykiatri – Forebyggelse halter
Vi skal prioritere forebyggelse og hjælp til alle med udfordringer. Flere og flere mennesker får brug for hjælp i psykiatrien. Det gælder bl.a. vores børn og unge, der tidligt mærker forventningspresset i uddannelsessystemet, på sociale medier og fra samfundet.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet