ForsideMariagerfjordSponseret ArtikelSammensæt de helt rigtige forsikringer – lidt billigere

Sammensæt de helt rigtige forsikringer – lidt billigere

- Annonce -

Sammensæt de helt rigtige forsikringer – lidt billigere

Kunne du godt tænke dig at finde plads til lidt mere sjov i dit budget? Det kan være, du synes, det er lige lovligt stramt. Nogle gange kan der godt være penge at hente på områder, du måske ikke havde tænkt over. Forsikringer er noget af det, de fleste betaler en del af hver eneste måned – men hvornår har du sidst sat dig ned og kigget på, om du egentlig kan få det billigere?

Det kan for eksempel vise sig at være en genial idé at se på, om din bank kunne ske at have forsikringsfordele. Der er visse banker, der tilbyder forsikringer, der er billigere, hvis du er kunne hos dem. Så måske det er noget, din bank tilbyder? Du kan se de forskellige forsikringer, du kan tegne hos Spar Nord lige her – det kan jo være, der kan være penge at hente, du kan bruge på andre fornøjelser.

Hvilke forsikringer har du brug for? 

Har du overvejet, om du faktisk har tegnet forsikringer, du sjældent bruger? Der er mange, der ikke har sat sig ordentligt ind i forsikringspolicen med det resultat, at man måske betaler for forsikringer, der slet ikke er relevante. De mest grundlæggende er måske person- eller ulykkesforsikringen og din indboforsikring. Har du ikke disse, kan du hurtigt komme til at stå med håret i postkassen, hvis uheldet er ude. Indboforsikringen er blandt andet den, der skal betale for genhusning, skulle det blive nødvendigt.

Har du bil eller andre køretøjer? Så skal de naturligvis også forsikres. Der er lovkrav om, at din bil skal have en ansvarsforsikring, der dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre i forbindelse med et uheld. Oven i det kan det være en fordel også at tegne en kaskoforsikring, der kan dække eventuelle skader, der måtte tilkomme din egen bil i den forbindelse.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler